Χαράλαμπος Καλός για Covid-19: “Οφείλουμε να διατηρηθούμε στο επίπεδο ένα. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή στην ανευθυνότητα.”


Μήνυμα αφύπνισης με αφορμή την πανδημία του Covid-19 έστειλε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός.

Έκανε έκκληση στους Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες να διατηρήσουν την υπεύθυνη στάση, ενόψει του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

“Μέχρι στιγμής η Λευκάδα στέκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, όμως τα δείγματα είναι πολλά, πού από το πράσινο επίπεδο του Υγειονομικού χάρτη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις Σέρρες πήγαν στο επίπεδο 3 και τώρα είναι στην Κόκκινη ζώνη.

Όλοι πρέπει να δείξουμε σύνεση και υπευθυνότητα και θέλω να ξεκαθαρίσω την πλευρά της δημοτικής αρχής, με τα οποία μέσα έχει και σε συνεργασία με τις συναρμόδιες αρχές είναι αποφασισμένη να δείξει μηδενική ανοχή στην ανευθυνότητα.

Χτυπάω το καμπανάκι τώρα που είναι νωρίς και ζητώ από όλους σας να επικοινωνήσετε στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται στη Λευκαδίτικη κοινωνία, γιατί το θέμα αυτό αφορά όλη την κοινωνία είναι προς όφελος από όποια πλευρά το δει κανείς να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στο επίπεδο ένα.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 441 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.