Χαράλαμπος Καλός: “Ανιχνεύτηκε ο ιός σε βιολογικούς καθαρισμούς στην Λευκάδα. Κάλεσμα για προσοχή…”


Ενημέρωση για τα νέα δεδομένα του Covid-19  στην Λευκάδα έκανε με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός, λέγοντας ότι για πρώτη φορά ανιχνεύτηκε ο ιός στους βιολογικούς καθαρισμούς, εφιστώντας την προσοχή όλων…
Ακολουθεί το μήνυμα του:
Σκουραίνει όλη η χώρα, σκουραίνει και ο τόπος μας. Από την αρχή της πανδημίας μέχρι και προχθές είμαστε στην ασφαλέστερη κατηγορία της Ελλάδας, 1ος χάρτης – λευκό χρώμα.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες τα δεδομένα αλλάζουν, προφανώς επί τα χείρω, 2ος χάρτης – πορτοκαλί χρώμα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την ανίχνευση του ιού, για πρώτη φορά, στην τελευταία εξέταση δειγμάτων από τους βιολογικούς καθαρισμούς.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο κορονοϊος είναι παντού και προφανώς και στη Λευκάδα. Επιβάλλεται να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες, να φοράμε τη μάσκα συνεχώς και σωστά – κάλυψη και στόματος και μύτης, όσο και αν είναι ενοχλητικό – και να προστατεύουμε τους ηλικιωμένους μας.
Το ΚΑΛΟ ΝΕΟ είναι ότι ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των εργαζομένων στον δήμο, συνολικά 244, και όλα τα δείγματα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Είμαι σίγουρος ότι με την κοινή προσπάθεια, θα τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά.
Καλή Κυριακή.
About Ομάδα Σύνταξης 28408 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

  1. Ολο μεγαλα λογια Δημαρχε.
    Μεινε στα μεγαλα λογια ,μεινε στον κοσμο σου.
    Θριαμβολογεις συχνα,για κατι που αλλαζει καθε στιγμη μεχρι που σουρθε το μπουγιουρντι για τα λυματα..

    • Και τι έπρεπε να κάνει ένας Δήμαρχος τον χημικό στους βιολογικούς.Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα το ανακοίνωσε δημόσια.Αυτο έπρεπε να κάνει και το έκανε προς τι τα σχόλια με κατηγοριες

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.