Αυτοί έχουν «κλειδώσει» ως υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στα Ιόνια Νησιά.


Φουλάρουν» τις μηχανές στη ΝΔ καθώς η αντίστροφη μέτρηση για της εκλογές της 7ης Ιουλίου, έχει ξεκινήσει. Στην Πειραιώς σβήνονται και γράφονται λίστες υποψηφίων, ενώ τα επιτελεία της ΝΔ αναζητούν υποψηφίους με μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Τα ονόματα των στελεχών που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά κατά τμήματα. Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά, μέχρι στιγμή έχουν «κλειδώσει» 397 υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και αναμένεται τις επόμενες μέρες να προστεθούν και νέα ονόματα.

Ειδικότερα κατά εκλογική Περιφέρεια Λευκάδας έχουν μέχρι στιγμής «κλειδώσει»:

Λευκάδα Αθανάσιος Καββαδάς, Βασίλης Παπαχρήστος, Βασίλης Μελάς, Γεωργία Αυγερινού

Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας, Γιάννης Κοντός, Φανή Τσιμπούλη.

Ζάκυνθος Χριστίνα Τετράδη, Διονύσης Ακτύπης, Φίλιππος Συνετός, Τάσος Καλόφωνος.

Κεφαλλονιά Παύλος Παπαδάτος, Χαράλαμπος Λυκούδης, Γιώργος Κοκκόλης, Παύλος Παπαδάτος, Γεράσιμος Ιλινόιου-Τσουρούφλης, Παναγής Καπάτος, Βικτώρια Αλεξανδράτου.

Aftodioikisi.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28554 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Πώς γίνεται στη Λευκάδα να έχουν κλειδώσει τέσσερα ονόματα ενώ υποψήφιοι είναι τρεις;;;

 2. Η Νέα Δημοκρατία σφάλει στην άποψη ότι η ανανέωση απαιτεί κατ ανάγκη ναι νεανικότερη ηλικία και νεότερα πρόσωπα. Η λογική των νεωτέρων ηλικιακά προσώπων είναι δανεισμένη απ την τηλεοπτική αναγκαιότητα ( η τηλεόραση θέλει νέα πρόσωπα ώς εμπορική λειτουργία).Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι η αναγωγή δτην νέα νεανικότερα πρόσωπα παραπέμπει πιότερο σε μια ποιό ρηξικέλευθη κοινωνική ριζοπαστικοποίηση στο συμβολικό τοπίο της πολιτικής , ενώ η ίδια η πολιτική έχει ανάγκη την μεταρυθμιστικότητα η οποία είναι περισσότερο επιτεύξιμη εφαρμοστικά από τις ποιό σταλωμένες και πιότερο κατανοημένες ηλικίες.
  Η μεταρύθμιση είναι πιότερο ακόμα επαναστατική δομικά κοινωνικά πράξη απ ότι η εξέγερση ( την οποία υπονοεί η νεότητα).Η μεταρύθμιση παραγάγει αποτελέσματα διαρκή στον χρόνο ενώ η εξέγερση στο τώρα και που ιστορικά τα αποτελέσματα της εξέγερσης φυλορρούν σύντομα.Και κσποιες φορές οδηγούν στο σύμπτωμα υου ιστορικού μηδενισμού( επιστροφή στην αρχή).
  Η μεταπολιτευτική Νέα Δημοκρατία έχει το απόλυτο παράδειγμα της πολιτικής ιστορίας του 20ου αιώνα, και ίσως το μοναδικό του πολιτικού βίου της Νεοελληνικής κρατικής ύπαρξης.Το παράδειγμα της αυτομεταρρύθμισης της από τον σημαντικότερο πολιτικό της, της των 100 και πλέον χρόνων ιστορίας της. Που το 1974 ήταν 67 ετών.
  Το 1974 η διαχείρηση του πολιτικού είχε πίσω της 10 χρόνια δύσκολη διχαστική ιστορία .
  Το 2019 η διαχείρηση του πολιτικού στέκεται πάνω σε 10 χρόνια σκληρή χρεωκοπία.
  Οι υποψήφιοι βουλευτές ώς δυνάμει σύμβουλοι διαχείρησης του πρωθυπουργού, καλά είναι να προειδιάζουν για την την μεταρρυθμιστική μέθεξη των και ηλικιακά.
  Και η Λευκάδα είχε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.