Αυτή είναι η ταινία που θα γυριστεί στο Μεγανήσι


Διαβάστε πρώτοι το σενάριο

Το τρίγωνο της στενοχώριας (or.Triangle Of Sadness ) ονομάζεται η ταινία Σουηδικής παραγωγής που γυρίσματα της θα γίνουν και στο Μεγανήσι.

Πρόκειται για μία κωμωδία που αναφέρεται στον χώρο της μόδας  και διαδραματίζεται πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος που καταλήγει σε ένα έρημο νησι  αφού λόγω ναυτικού ατυχήματος καταβυθίζεται!

Το κορυφαίο cast στην ταινία αγγλικής γλώσσας θα είναι ο βρετανός ηθοποιός της Βρετανίας  Χάρις Ντίκινσον
(The King’s Man), η νοτιοαφρικανή ηθοποιός Charlbi Dean (Black Lightning) και ο τρίτος υποψήφιος Όσκαρ
Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)
Το ζευγάρι Χάρις Ντικινσον- Charlbi Dean προσκαλούνται σε μια κρουαζιέρα από πλούσιους επιχειρηματίες κι η ιεραρχία ξαφνικά αλλάζει όταν τον πλοίο βυθίζεται κι όλοι μαζί καταλήγουν σε ένα ερημικό νησί. Η υπηρέτρια είναι εκείνη που ξαφνικά κρατά τις τύχες όλων των άλλων στα χέρια της αφού είναι ο μόνος άνθρωπος που βρίσκονταν στο σκάφος και γνωρίζει πως να ψαρεύει.
Το σενάριο συμπληρώνει και αποτελεί το “κερασάκι στην τούρτα” ένας μαρξιστής καπετάνιος( με ακραίες απόψεις, ο οποίος δυσκολεύει την ζωή των πλουσίων επιβαινόντων-ναυαγών του σκάφους κατά την διαμονή τους στο ερημικό νησί.
Την ταινία υπογράφει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Erik Hemmendorff , με συνεργάτες στην Ελλάδα τους κυρίους  Γιώργο Καρναβά και Κωσταντίνο Κοντοβράκη. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να κοστίσει  1o εκατομμύρια ευρώ, τα γυρίσματα της αρχίζουν 19 Φεβρουαρίου στην Σουηδία και μέσα Απριλίου στην Ανδριατική και στο Ιόνιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός απο το Μεγανήσι , θα προβληθούν κι άλλα νησιά στην ταινία του Ιονίου , αλλά και του Αιγαίου πελάγους,πράγμα που θ απαοτελέσει σημαντική διαφήμιση για τα νησιά και το τουριστικο προιόν της χώρας.
Πηγή: meganisinews.gr
About Ομάδα Σύνταξης 28493 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.