Άρης Ραβανός στον Prisma 91,6: “Στα ελληνοτουρκικά υπάρχει κοινή εθνική γραμμή…”


Την Τρίτη 7/1 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Άρης Ραβανός.

Ο Άρης Ραβανός με καταγωγή από την Άρτα είναι έμπειρος και γνωστός δημοσιογράφος , πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος στις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ.
Με πλούσια παρουσία στον χώρο των ΜΜΕ έχει εργαστεί επίσης κατά το παρελθόν στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑ FM, την Δημοσία τηλεόραση (ΕΡΤ), στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος και ΠΟΝΤΙΚΙ, στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ενώ κείμενα και σχόλια του ανά ταχτά χρονικά διαστήματα έχουν φιλοξενηθεί στον ηλεκτρονικό ιστότοπο in.gr.

Ο κ. Ραβανός αρχικά σχολίασε τις εξελίξεις στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, τα ελληνοτουρκικά αλλά και την έκρυθμη κατάσταση μεταξύ των χωρών Ιράν και ΗΠΑ μετά την δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού ηγέτη Σουλειμανί από Αμερικανικά στρατεύματα. Για το εσωτερικό σκηνικό πρόσθεσε ότι ” Στα ελληνοτουρκικά υπάρχει κοινή εθνική γραμμή, αυτό παραδέχτηκε άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος με θετικά λόγια στην εξωτερική πολιτική που ακολουθήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση στο κρίσιμο θέμα των σχέσεων με την Τουρκία.”

Για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε μεταφέροντας την άποψη του ”ότι δεν θα υπάρξει συναίνεση καθώς ο Κ. Μητσοτάκης προσανατολίζεται στην επιλογή άλλου προσώπου εκτός Προκόπη Παυλόπουλου”, ” Η κυβέρνηση της Ν.Δ συμπληρώνει 6 μήνες διακυβέρνησης, αναμένονται νομοσχέδια κρίσιμα όπου θα υπάρξουν διαφωνίες με την αντιπολίτευση και κινητοποιήσεις συνδικάτων και φορέων.”

Επιπρόσθετα κουβεντιάσαμε με τον Άρη Ραβανό για την συνέντευξη που του παραχώρησε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας ου ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Τέλος κουβεντιάσαμε με τον καλεσμένο μας αναλυτικά και για τοπικά ζητήματα, όπως για το κρίσιμο θέμα της ανέγερσης κέντρου φιλοξενίας στη για πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή της Άρτας.

About Ομάδα Σύνταξης 27862 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.