Αργυρή Κατωπόδη, υποψήφια βουλευτής ΝΔ: Επίσκεψη σε Περιφέρεια, δήμο, Πυροσβεστική


Η υποψήφια βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ, Αργυρή Κατωπόδη είχε διαδοχικές επισκέψεις σε Περιφέρεια όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη, Θοδωρή Χαλικιά, δήμο όπου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με το δήμαρχο, Μάρκο Νικητάκη. . Σε θερμό κλίμα και η συνάντησή μας με τους υπαλλήλους των δύο φορέων . To μήνυμα: «η Ν.Δ. θέλει μια πιο ισχυρή αυτοδιοίκηση, με περισσότερα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, περισσότερες αρμοδιότητες, αλλά και πόρους».
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας, Αντώνη Θεοχάρη και την Πυροσβεστική εκεί όπου ως εθελόντρια τα δύο τελευταία χρόνια ολοκλήρωσε και τη δεύτερη εκπαίδευσή της σε θέματα δασοπροστασίας. Η ίδια δήλωσε: «H επίσκεψή μας στην Πυροσβεστική ήταν ιδιαίτερης σημασίας για μένα. Γνώριμα μέρη , φίλοι και εκπαιδευτές, όλοι εκεί. Στο πλαίσιο του εθελοντισμού , στην ανάγκη μου να βοηθήσω το δύσκολο έργο των πυροσβεστών και της πολιτικής προστασίας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, εντάχθηκα στην ομάδα των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Λευκάδας όπου πριν λίγες ημέρες στους χώρους της πυροσβεστικής τελείωσα και την δεύτερη εκπαίδευση μου για θέματα δασοπυροπροστασίας… Η συνάντησή μας στο πλαίσιο της προεκλογικής μου περιοδείας ως υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, με τους ανθρώπους στην πυροσβεστική ήταν φιλική και για θέματα που και οι δύο πλευρές γνωρίζουμε πολύ καλά. Θα είμαι στο πλευρό τους , κυρίως ως εθελόντρια, όποια στιγμή και να με ζητήσουν… Το ίδιο συνέβη όταν συναντηθήκαμε με τον προϊστάμενο της Πολιτικής προστασίας , Αντώνη Θεοχάρη. Στη ΝΔ στόχος είναι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας με πιο ευέλικτες δομές, καλύτερο συντονισμό, έγκαιρο σχεδιασμό και άμεση ενεργοποίηση του συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης.»

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.