Αραβανής-Γληγόρης για παραλία Γιαλού.


Για το θέμα του Γιαλού τοποθετήθηκαν  τόσο ο Βασίλης Αραβανής ο οποίος είπε ότι δεν αμφισβητεί ότι η δημοτική αρχή έκανε ότι μπορούσε, ωστόσο δεν έλυσε το πρόβλημα, με τον ίδιον να λέει ότι ο δήμος πρέπει να πάρει θαρραλέα την ευθύνη αν θα τον κλείσει ή θα τον αφήσει ελεύθερο, καθώς δεν πρέπει να υπάρχει η μίζερη κατάσταση, να πετιέται το μπαλάκι στον κόσμο.

Μάλιστα είπε ότι θα μπορούσε να γίνει μια πρόχειρη παραλαβή προς χρήση από το ΥΠΟΜΕΔΙ, κάτι που προβλέπεται από τους νόμους, καθώς θα πρέπει να παρθεί η απόφαση αν είναι προσβάσιμος ή όχι.

Ο Κώστας Γληγόρης στην αναφορά του Δημάρχου ότι έχει τοποθετηθεί δημόσια ότι ο δρόμος θα είναι κλειστός και μέσα από την συνέντευξη του στον Prisma 91,6 είπε ότι ο δημόσιος λόγος είναι κυρίως στο δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα υπενθύμισε  τι είχε πει ο δήμαρχος σε ερώτηση που του είχε κάνει στις 27 Μαρτίου αναφερόμενος σε δηλώσεις του σε site ότι ο δρόμος θα παραδοθεί μη ολοκληρωμένα στις 15 Ιουνίου.

Ο Κώστας Γληγόρης υπογράμμισε ότι τότε δεν είχε δηλώσει αυτό που είχε πει στον Prisma 91,6  ότι τυπικά για τον δήμο δεν θα είναι ολοκληρωμένος, αλλά θα είναι ανοικτός 15 Ιουνίου ή και προς το τέλος.

Μάλιστα είπε ότι η δημοτική αρχή θα δημοπρατούσε και ξαπλώστρες στην παραλία του Γιαλού και μάλιστα η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα δημοπρατηθούν αφού το έργο δεν έχει παραδοθεί, λέγοντας ότι οι προσδοκίες καλλιεργήθηκαν από την δημοτική αρχή, καθώς θα πρέπει να γνωρίζουν τι σημαίνει όταν ένας δρόμος είναι εργοτάξιο και ποιος έχει την επίβλεψη.

Μάλιστα ακόμα και αν ολοκληρωθεί ένα έργο 3.000.000 ευρώ ακόμα θα υπάρχει ταμπέλα που θα λέει ότι η πρόσβαση θα γίνεται με ευθύνη των οδηγών, κάτι που προβλέπεται στην μελέτη και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιοσδήποτε καταφύγει στην δικαιοσύνη ο δρόμος θα ξανακλείσει αφού ο μελετητής λέει ότι ο δρόμος θα ανοίξει σε δεύτερη φάση αφού γίνουν πολλά έργα  επιπλέον εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27955 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.