Αποστόλης Λάζαρης: “Αν και ήμουν παρών στις κινητοποιήσεις ενάντια στην ΕΥΔΑΠ, την θεωρώ εκ των υστέρων μια εφικτή λύση μήπως και γλιτώσουμε.”


Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δίαυλος” Aποστόλης Λάζαρης έκανε λόγο για μπάχαλο που επικρατεί στον τομέα της ύδρευσης, το οποίο έχει παρελθόν και παρόν και θα έχει και μέλλον αν δεν πάρουμε ριζικές αποφάσεις.

“Η άποψή μου είναι ότι έχουμε δύο δρόμους ο ένας είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής υπηρεσίας ύδρευσης χωρίς την παρουσία αιρετών στην διαχείριση της, ίσως με την διακριτική παρουσία της, αλλά όχι με αποφάσεις, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια που εργάζομαι ως υδραυλικός στο νησί μου, μόνο σε δύο δημοτικές ενότητες υπήρξε νοικοκυριό και σωστή διαχείριση στην ύδρευση και αυτό στην Δημοτική Ενότητα Σφακιωτών με δήμαρχο τον Γεράσιμο Γληγόρη και στην δημοτική ενότητα Απολλωνίων με δήμαρχο τον Γεράσιμο Μελά.

Σε αυτές τις δύο δημοτικές ενότητες έβλεπες φρεάτια εκτός ιδιωτικών χωρών, έβλεπες υδρόμετρα με μολυβδοσφραγίδα, τακτικές μετρήσεις και έλεγχο στις προμήθειες τουλάχιστον στη δημοτική ενότητα Σφακιωτών που ήμουν μέλος ως δημοτικός σύμβουλος του Γεράσιμου Γληγόρη.

Από κει και μετά δυστυχώς επικρατεί ένα μπάχαλο. Δεύτερος δρόμος είναι αυτός που έδειξε ο Κώστας ο Αραβανής με την ΕΥΔΑΠ, αν και ήμουν κατά και παρών στις κινητοποιήσεις για την ιδιωτικοποίηση του νερού αποδεικνύεται με την εκ των υστέρων διαχείριση ότι είναι μία λύση εφικτή μήπως και γλιτώσουμε.

About Ομάδα Σύνταξης 27519 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.