Απόσπαση τριών Διευθυντών Αναισθησιολογίας του Γ.Ν. Ιωαννίνων ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ στο Νοσοκομείο Λευκάδας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Γ.Ν. Λευκάδας, μετά το πρόβλημα που προέκυψε λόγω της αιφνίδιας ασθένειας και της αναρρωτικής άδειας της Αναισθησιολόγου του Νοσοκομείου μας, καθώς και την αδυναμία υπογραφής σύμβασης για την πρόσληψη του Επικουρικού Αναισθησιολόγου που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την θέση εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου, (αναστολή προσλήψεων), αποφάσισε (με την σύμφωνη γνώμη τους) την μετακίνηση – απόσπαση τριών (3) Διευθυντών Αναισθησιολογίας του Γ.Ν. Ιωαννίνων Χατζηκώστα στο Νοσοκομείο μας, ΑΜΕΣΑ και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες του Αναισθησιολογικού Τμήματος.

Επίσης, από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, δύο (2) ακόμα νέοι ιατροί προστέθηκαν στην δύναμη του Νοσοκομείου.

Ένας Παιδίατρος και ένας Μικροβιολόγος, οι αποφάσεις πρόσληψης των οποίων υπογράφηκαν πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Αμέσως μετά την λήξη της αναστολής προσλήψεων, λόγω εκλογών, η Διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη και υπογραφή σύμβασης του επικουρικού Αναισθησιολόγου και θα συνεχιστεί η διαδικασία της προκήρυξης για την πρόσληψη των έξι (6) μόνιμων ιατρών που έχουν εγκριθεί ήδη για το Νοσοκομείο μας. ( Δύο Αναισθησιολόγοι, ένας Νεφρολόγος, ένας Παθολόγος, ένας Γυναικολόγος και ένας Μικροβιολόγος).

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

About Ομάδα Σύνταξης 27432 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.