Αποχώρηση Δρακονταειδή από το δημοτικό συμβούλιο από απρεπή έκφραση που ακούστηκε από ανοικτό μικρόφωνο κατά την διάρκεια της ομιλίας του.


Μια απρεπή έκφραση ακούστηκε κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του Κωνσταντίνου Δρακονταειδή στο θέμα για τις προσλήψεις καθώς κάποιο μικρόφωνο της τηλεδιάσκεψης ήταν ανοικτό και ακούστηκε μια απρεπή έκφραση:

Μόλις ενημερώθηκε ο κ. Δρακονταειδής για την συγκεκριμένη αναφορά έθεσε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας πως η λιγότερη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε είναι αποχωρήσουμε από το δημοτικό συμβούλιο στέλνοντας το μήνυμα ότι εδώ είμαστε για να βοηθάμε και όχι να είμαστε αποδέκτες τέτοιων φράσεων σαν αυτή που ακούστηκε που πολύ περισσότερο προσβάλουν τους πολίτες που ακούν.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε την λύπη του λέγοντας πως θα διερευνήσει το θέμα και θα υπάρξει ενημέρωση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

About Ομάδα Σύνταξης 27571 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Οι τοπικοί της Καρυάς Παράγοντες να μην μπλέκουν σε τέτοιες κσταστάσεις βρισιών και διαπληκτισμών.
  Να αφήσουν τους άλλους να βρίζουν να διαπλικτίζονται φραστικά.
  Και ει δυνατον να μην συμμετέχουν καθόλου σε τέτοια φαινόμενα. Για να διαφυλάξουν κάτι παραπέρα .
  Διότι όταν βρίζουν ή βιζονται κάποιοι, αν κάποιος πι μια κουβέντα έστω και προς κατευνασμό, άλλοι θα την θεωρήσουν ώς σκοπιμότητα για να αυξηθεί ο τσακωμός , γιατί θα έχει όφελος δήθεν ο προσπαθών κατευναστής.
  Και θα βρίσκουν ευκαιρία να κατηγορούν τον κατευναστή αν είναι απ την Καρυά, δεδομένης της προσπάθειας που γίνεται για τον εξοβελισμό της Καρυάς στην λήψη αποφάσεων απ την κεντρική διαχείρηση της Νήσου , με τελευταίο φανερό συμβολισμό εξοβελισμού το θέμα του ληξιαρχείου Καρυάς.

 2. Όποιος ή Όποια έβρισε ηαι ακούστηξε να το πεί μονος ή μόνη.
  Αν δεν το πεί , να μην ασχοληθεί ούτε ο αρμόδιος της συνεδρίασης , ούτε η αποχωρήσασα ορθά δημοτική παράταξη.
  Θα πρέπει να ξέρουν όμως ότι θα ξανασυμβεί απ τον ίδιο / ίδια , γιατί με αυτή την ιδεολογία ( να βρίζει στο απυρόβλητο ) στρατεύτηκε και μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο. Και η παραταξή του θα πρέπει να τον/την προσέχει όπως όλες οι παρατάξεις για να μην τον ξαναδεχτούν στους κόλπους των.
  Εφ όσον βρίζει κάποιος/κάποια καλυπτόμενος/η ,και κάτω απ το μικρόφωνο που δεν ακούγεται ( εδώ απλά έκανε λάθος και το ξέχασε ανοιχτό), σλλά και κάτω απ την συλλογικότητα της παράταξης , τότε γλινεται φανερό γιατί στρατεύτηκε στα κοινά .Απλά για να βρίζει. Και οιβασχολούμενοι μεωτα κοινά, κόμματα και επιτροπές και παρατάξεις και άνθρωποι μεμονωμενοι, θα πρέπει μα αναρωτηθούνναν θέλουν τέτοιους/ τέτοιες, για παραπέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.