Αποχώρηση από την χθεσινή τηλεδιάσκεψη της παράταξης Δρακονταειδή: “Δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, αλλά τραγέλαφος….”


Την έντονη ενόχληση του  εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής  για τον τρόπο που διεξήχθη  το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο  και συγκεκριμένα  η μεταμεσονύχτια αντιπαράθεση  της κυρίας Κωνσταντινίδη,  με τους Παναγιώτη και Χρήστο Γληγόρη  για την συμμετοχή τους σε μία επιτροπή  για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα,  στην οποία ο κύριος Παναγιώτης Γληγόρης  δεν συμμετείχε,  ενώ ο κύριος Χρήστος Γληγόρης είναι αναπληρωματικός.

Πάνω από μισή ώρα  υπήρχαν αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις  με τον κύριο Δρακονταειδή να κάνει λόγο  για αίσχος και ξεφτίλα για όλους.

 Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Ρόκκο,  είπε ότι ο ίδιος έχει προσωπική ευθύνη που επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή η διαδικασία με αυτό τον τρόπο.

 Ζήτησε μάλιστα το δημοτικό συμβούλιο να διακοπεί,  καθώς η διαδικασία είναι απαράδεκτη,  με τον πρόεδρο να πρέπει να παίρνει μέτρα καθώς όπως ανέφερε,  “το πανηγυράκι με τις τηλεδιασκέψεις  θα συνεχιστεί  για ένα χρόνο  και βοηθάει στο να παραχθούν και αυτά τα αποτελέσματα,  ή τα κόβεις στη γέννηση τους.

Ζητάω να διακοπεί το δημοτικό συμβούλιο καθώς αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή, ο καθένας παίρνει το λόγο όποτε θέλει και για όποιο λόγο θέλει και εγώ δεν ανέχομαι αυτή την κατάσταση.”

Ο κύριος Ρόκκος απάντησε ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και αν δεν σεβόμαστε η διαδικασία Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι  να τους βγάζω εκτός και να μην μπορώ να μιλήσουν. Εγώ ντρέπομαι για αυτή την κατάσταση, κανείς δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει, καθώς αν κάποιος πει κάτι που δεν συμφωνεί με αυτά που θέλουμε πρέπει να απαντήσουμε.

Παρεμβαίνει ο κύριος Κωνσταντίνου Γληγόρης  ο οποίος τον καλεί να απευθυνθεί πρώτα στο Δήμαρχο,  με τον κύριο Ρόκκο  να του απαντά  πως αν πάρει τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου  θα δει άλλα πράγματα για το ποιος μιλάει περισσότερο.

Ο κύριος Περδικάρης  ενοχλημένος λέει ότι αυτή η κατάσταση  δεν πάει άλλο και “αν συνεχίσουμε να μιλάμε  σαν παρέα να πάμε σπίτι μας,  με τον κύριο Γληγόρη να του απαντά ” στο καλό”.

Στη συνέχεια ο κ. Δρακονταειδής ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοίνωσε την αποχώρηση της παράταξής του από τη διάσκεψη καθώς αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο αλλά τραγέλαφος. Αυτό είναι το πρώτο βήμα καθώς στο επόμενο συμβούλιο μπορεί να υπάρξουν κι άλλα.

About Ομάδα Σύνταξης 27425 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.