Απατεώνας χρησιμοποιώντας το όνομα του Ευτύχη Ζουριδάκη απέσπασε από συμπολίτη μας 5.200 ευρώ!!!


Μία σημαντική ανακοίνωση έκανε ο αντιδήμαρχος  Ευτύχης Zουριδάκης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο,  λέγοντας ότι το τελευταίο διήμερο κάποιοι απατεώνες  χρησιμοποιώντας το όνομά του  επικοινωνούσαν  σε κάβες στο νομό Λευκάδας  κάνοντας παραγγελία στο όνομα  του δήμου Λευκάδας  αξίας  500 με 600 ευρώ  για να παραδοθούν στο δήμο Λευκάδος.

Τρεις από τις κάβες επικοινώνησαν μαζί του  ζητώντας να μάθουν αν έχει παραγγείλει κάτι  με τον ίδιο να το διαψεύδει λέγοντας ότι γίνεται πλάκα.

“Η τέταρτη κάβα δεν επικοινώνησε ποτέ  και σήμερα το μεσημέρι έλαβα ένα τηλεφώνημα από την τράπεζα Πειραιώς  από τον κύριο Λάζαρη ζητώντας να μάθει αν έχει γίνει κάποιο έμβασμα  μέσω της συγκεκριμένης Τράπεζας.

Κουβεντιάζοντας μαζί του του εξήγησε ότι  έγινε κάποια απάτη.

  Χρησιμοποιώντας το όνομά μου   του έστειλαν το λογαριασμό,  αφού έδωσαν την παραγγελία,  λέγοντας ότι χρωστάει  η κάβα 580 ευρώ.

Χρησιμοποιώντας το όνομα Ζουριδάκης ο απατεώνας  ανέφερε στον ιδιοκτήτη της κάβας ότι ο ίδιος θα έβαζε τα χρήματα στο λογαριασμό του και να μην ανακατέψει το δήμο Λευκάδας, καθώς  στη συνέχεια ο ίδιος θα έφερνε την παραγγελία.

Το συγκεκριμένο γεγονός έγινε τη Δευτέρα και δεν έπεσε καθόλου στην αντίληψή μου.  Κάποια στιγμή του στέλνει μέσω Viber μία απόδειξη Τράπεζας  με πόσο 5.800 ευρώ,  λέγοντάς του ότι έκανε λάθος και  αντί για 580 ευρώ έβαλε 5800,  λέγοντάς του ότι επειδή η κατάθεση είναι από Τράπεζα Εθνική  δεν θα δει αμέσως το έμβασμα ζητώντας του να επιστρέψει τη διαφορά.

Ο ιδιοκτήτης της κάβας δεν επικοινώνησε μαζί μου να μάθει αν έκανα κάποια παραγγελία  και του έβαλα στο λογαριασμό 5200 ευρώ.  Με το που με ενημέρωσε ο κύριος Λάζαρης εγώ κατευθείαν πήγα στην ασφάλεια και έκανα μήνυση,  ενώ λίγο αργότερα ήρθε ο συντοπίτης μας  που έμαθα όλες τις λεπτομέρειες.

Αναφέρω αυτό το περιστατικό για όλο τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός,  καθώς όπως χρησιμοποίησαν το δικό μου όνομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε άλλου.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.