Αντιπρύτανης ΑΠΘ για κοροναϊό: Υπάρχει πιθανότητα να είναι κατασκευασμένος


Σε μία δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις προχώρησε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, υποστηρίζοντας ότι ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και ότι έχει βρεθεί το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξή την πεποίθησή πως για τον νέο κοροναϊό, ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι κατασκευασμένος και με βάση αυτή τη λογική ότι υπάρχει εμβόλιο γι αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο φονικός ιός έχει αφήσει μέχρι στιγμής πίσω τουςτουλάχιστον 100.000 νεκρούς παγκοσμίως, είναι κατασκευασμένος.

«Πιθανολογώ ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος, δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή η πιθανότητα. Τότε μπορώ επίσης να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί ή θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28546 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Ο κορονο'ι'ός είναι αποτέλεσμα του Μαο'ι'κού κουμουνιστικο καπιταλισμού. says:

    Ο κορονο’ι’ός είναι αποτέλεσμα είναι του εναργούς κσι ενεργοποιημένου νεοκαπιταλιστικού μετά Μαο’ι’κού της Μαο’ι’κής πολιτιστικής επανάστασης και της μεγάλης πορείας κουμουνιστικής του κινέζικου Εθνικισμού της κατανάλωσφς οπίου και αφιονιού, σε συνέχεια του πολέμου του οπίου.
    Την βιογενετική κινέζικη υποδομή και όπως αυτή εξελίσεται διατρέχει η αναπαραξιμότητα των αποτελεσμάτων χρήσης αφιονιού και οπίου μαζί με τον κινέζικο καπιταλιστικό κομμουνισμό , που μαζί γίνανε προιόντα πολιτισμού της χώρας μέσω της πολιτιστικής επανάστασης που διασπάρθηκεέσω της μεγάλης Μαο’ι’κής πορείας για την διασπορά και εξάπλωση της πολιτιστικής επανάστασης.
    Ο κορονο’ι’ός είναι η Κινέζικη και Άοω Ανατολίτικη εκδοχή της κουλτούρας του αντίστοιχου Ευρωπαικού καπιταλιστικού μπολσεβικισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.