Αντιπαράθεση Γιάννη Λιβιτσάνου-Κωνσταντίνου Δρακονταειδή για τον καθαρισμό των χωριών.


Μία αναφορά του αντιδημάρχου Γιάννη Λιβιτσάνου  σε θέματα καθημερινότητας  και στον καθαρισμό  χωριό ώστε μέχρι την 1η Ιουλίου  να  είναι καθαρή τόσο η πόλη όσο και τα χωριά,  κάτι που έχει συμβεί  πριν 10 χρόνια  πυροδότησε την αντίδραση  του κυρίου Δρακονταειδή.

Ενοχλημένος ο κύριος Δρακονταειδής  είπε ότι αν επιθυμεί ο κύριος Λιβιτσάνος  μία αντιμετώπιση  μετωπική μπορεί να την έχει,  καθώς φράσεις του τύπου “εδώ και 10 χρόνια δεν πήγε κανένας σε χωριό”,  δεν προσβάλλουν εμένα,   αλλά θα σας παρακαλούσα να κατέβετε από το καλάμι.

Στην απάντηση του ο Γιάννης Λιβιτσάνος απάντησε ότι σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια και να αντιμετωπίζουν καταστάσεις, καθώς αν ο κύριος Δρακονταειδής τα έκανε σωστά θα παρέμενε στη δημοτική αρχή.

“Επίσης αν ρωτήσουμε όλους τους  πρόεδρους των χωριών, θα μας πουν πόσα χρόνια έχει να πάει συνεργείο Δημοτικής Αρχής να τους βοηθήσει.”

Στην κριτική που είχε ακουστεί από τον κύριο Γληγόρη ότι δεν ξέρει τι λέει, απάντησε ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι λέει, ο ίδιος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται, καθώς το καράβι του πάει στο βράχο  και πρέπει να σκεφτεί λίγο πως θα το σώσει γιατί ένας-ένας φεύγει από αυτό.

About Ομάδα Σύνταξης 27925 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.