Αντιπαράθεση Χαράλαμπου Καλού-Χρήστου Γληγόρη για τα κριτήρια χρηματοδότησης των χωριών στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας.


Την ενόχληση του εξέφρασε στο Δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γληγόρης για τον τρόπο που επιλέχθηκαν τα χωριά για την χρηματοδότηση της  αγροτικής οδοποιίας, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση του δεν ήρθε σε συνεννόηση με όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ζητώντας να μάθει πως έγινε επιλογή των χωριών.

Στην απάντησή του ο Δήμος Λευκάδας κάλεσε να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά του ότι υπήρχε συνεννόηση,  τόσοτο  μέλος του διαύλου Αποστόλης Λάζαρης, όπως επίσης και ο εκλεγμένος Πρόεδρος Λαζαράτων  με το συνδυασμό του κ Σολδάτου Νίκου Λάζαρη για να επιβεβαιώσουν τις επαφές και πώς επελέγησαν στους Σφακιώτες οι δρόμοι.

Ο κύριος Γληγόρης είπε ότι περιμένει μία απάντηση με το Δήμαρχο Λευκάδας να λέει ότι δεν τον ικανοποιεί η απάντηση ότι για το πρόγραμμα 2021-2027 θα υπάρξουν χρηματοδοτήσεις για μελέτες αγροτικών δρόμων, όπως επίσης και το γεγονός ότι υποβάλλουμε για πρώτη φορά πρόταση 2,5 εκατομμυρίων.

Ο κύριος Γληγόρης ζήτησε να μάθει αν κάλεσαν τον πρόεδρο του Δρυμώνα και Πινακοχωρίου σε διαβούλευση με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να παρεμβαίνει επί της διαδικασίας.

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.