ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευκάδας: “Στο πλευρό όσων υπερασπίζονται τους ελεύθερους χώρους και τις παραλίες


«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευκάδας στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των κατοίκων για την υπεράσπιση της ελεύθερης πρόσβασης στους δημόσιους χώρους και στις παραλίες και εναντιώνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησής τους, καταπάτησής τους και οικειοποίησής τους από το κεφάλαιο, τα επιχειρηματικά συμφέροντα, το κράτος, την ΚΕΔ (Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου), τους Δήμους και τους ιδιώτες.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευκάδας αντιτίθεται στην κατασκευή καντίνας και στην τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών στην τελευταία προσβάσιμη παρθένα παραλία της Λευκάδας.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Λευκάδας να υπερασπιστούν με το κίνημά τους την παραλία Μύλος και να παλέψουν για την επαναοικειοποίησή της από τους εργαζόμενους και τους κατοίκους.

Εκφράζουμε την ενεργητική μας συμπαράσταση στους κατοίκους του Αγίου Νικήτα και συμμετέχουμε σε κάθε κινηματική δράση που υπερασπίζεται το περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους όπου κι αν αυτοί βρίσκονται σε στεριά, θάλασσα, αέρα, υπέδαφος, στις πόλεις και στα χωριά.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ»

About Ομάδα Σύνταξης 27582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η παράταξη που ποτέ δεν μπήκε στη Βουλή εκ του ασφαλούς παίρνει το μέρος μιας μερίδας κατοίκων οι οποίοι δεν επιθυμούν να υπάρχει τουρισμός.κατηγορει τους πάντες για καταλήψεις δημοσίων και κοινόχρηστων χώρων προς εξυπηρέτηση των τουριστών .Θα ήταν καλύτερα για αυτή την παράταξη να μην υπάρχουν καταστήματα η μάλλον καρέκλες η ξαπλώστρες σε δημόσιους χώρους κάτι που θα είναι παγκόσμια προτοτυπια.Ας τους ακούσουμε λοιπόν για να χαρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.