Άνοιγμα σχολείων: «Στις 7 Σεπτεμβρίου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης»


Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα σχολεία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Παρών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσουν τα σχολεία και τα μέτρα που θα ληφθούν για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών λόγω κορονοϊού περιγράφει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η διάθεση δωρεάν μασκών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά η έναρξη της σχολικής χρονιάς έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών βρίσκεται και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, οι κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς και ο υφ. υπ. Υγείας Β. Κοντοζαμάνης θα προχωρούν σε ενημέρωση κάθε Τρίτη και Παρασκευή, καθώς θεωρείται ότι η χώρα μπαίνει σε κρίσιμο σημείο της πανδημίας. Σε περίπτωση που ο κ. Τσιόδρας απουσιάζει – όπως αυτή την εβδομάδα – θα τον αντικαθιστά ο Γκ. Μαγιορκίνης.

Πηγή: flash.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27548 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.