Άγγελος Συρίγος στον Prisma 91,6 : «Φοβάμαι ότι προετοιμάζεται νέο σχέδιο Ανάν στην Γενεύη»


Ένα νέο σχέδιο Ανάν φοβάται ο καθηγητής ευρωπαϊκών διθνών και περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελος Συρίγος, ότι προετοιμάζεται από την ισχυρή Τουρκία στον νέο κύκλο διαπραγματεύσεων που επανάρχισαν στην Γενεύη στις 28 Ιουνίου.

O κύριος Συρίγος φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του Prisma 91,6 και την εκπομπή «Ο ήχος της εποχής μας» με τον Σωτήρη Νούσια μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την επικείμενη έναρξη γεωτρήσεων στο Νότιο τμήμα της Κύπρου και την διασύνδεση όλων αυτών με την εξωτερική πολιτική και διπλωματία της Ελλάδας σε συνδυασμό με την πιθανότητα για αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία της Κύπρου.

Σε ένα ασταθές γεωπολιτικό σκηνικό με την Τουρκία να εμφανίζεται δυνατή και την Ελλάδα να μην είναι σε θέση να προβάλλει ανοιχτά πέραν της θέσης της για άρση εγγυήσεων και στρατευμάτων από την Μεγαλόνησο και την πάγια θέση της για επανένωση της Ελλάδας με την Τουρκία.

Ακούστε παρακάτω αναλυτικά τα όσα μας είπε στο ηχητικό που ακολουθεί:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21429 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.