Ανδρέας Κτενάς: «Συντεταγμένοι, ενωμένοι και υπεύθυνοι στη μάχη κατά του κορωνοϊού» – Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας


Ανδρέας Κτενάς, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας #ΠΙΝ #Λευκάδα

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Συντεταγμένοι, ενωμένοι και υπεύθυνοι στη μάχη κατά του κορωνοϊού» – Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας

 

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό και αδράνεια, ούτε για σπασμωδικές κινήσεις.

 

Ο νέος κορωνοϊός COVID-19 είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος, που δεν πρέπει να υποτιμάμε. Γι’ αυτό, απαιτείται όλοι μας να συμμετέχουμε στη μάχη, με ευθύνη, πειθαρχία και νηφαλιότητα.

 

Συναισθανόμαστε την αγωνία της κοινωνίας και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τους αρμόδιους φορείς του Κράτους, όσο και με τους τοπικούς φορείς όπως ο Δήμος, το Νοσοκομείο, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το Λιμενικό.

 

Ακούμε μόνο τους ειδικούς, τη Κυβέρνηση και τα αρμόδια όργανα.

 

Συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες και ακολουθούμε τις οδηγίες, που δίνει η Πολιτεία.

 

Καθημερινά, η Κυβέρνηση αποδεικνύει ότι δεν διστάζει λεπτό να πάρει όποιο μέτρο απαιτείται τη στιγμή που απαιτείται. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, οι ένστολοι, οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις πρώτης ανάγκης, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, και τους είμαστε ευγνώμονες.

 

Τέτοιες στιγμές, οι βεβιασμένες κινήσεις είναι συνώνυμες της απερισκεψίας. Η περίσταση απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

 

Σε αυτή τη μάχη, ως Περιφερειακή Αρχή, ενεργούμε συντεταγμένα και μεθοδικά, και με γνώμονα πρωτίστως την υγεία του κάθε συμπολίτη μας, αλλά και τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Ενεργούμε υπεύθυνα, σεβόμενοι τους κανόνες, την κοινωνία μας, τον συνάνθρωπο μας.

 

Ως κοινωνία της Λευκάδας, ήρθε η ώρα ν’ αποδείξουμε εμπράκτως ότι για εμάς «η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό» και πως θέλουμε «να μην ‘λείπει’ κανένας Λευκαδίτης και καμία Λευκαδίτισσα την επομένη αυτής της κρίσης»!

 

Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, με ατομική ευθύνη και συλλογική ευθύνη, είμαι βέβαιος ότι από αυτή τη περιπέτεια θα βγούμε πιο ενωμένοι και νικητές!

 

Δεν περισσεύει κανένας μας! «Μένουμε Σπίτι» για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας!

 

Ανδρέας Κτενάς

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

 

About Ομάδα Σύνταξης 28415 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.