Ανδρέας Κτενάς: «Να πάμε μπροστά. Να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο»


Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019
Δελτίο Τύπου
Ανδρέας Κτενάς: «Να πάμε μπροστά. Να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο»
Σε θετικό κλίμα η παράδοση-παραλαβή στην Π.Ε. Λευκάδας

«Η νέα Περιφερειακή Αρχή είναι όλων των πολιτών. Στόχος μας είναι να πάμε μπροστά, με συνεργασία και συναίνεση, ώστε να γίνει ο τόπος μας καλύτερος. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να υλοποιήσουμε την εντολή των συμπολιτών μας και τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις» τόνισε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής της Π.Ε. Λευκάδας από τον απερχόμενο Θοδωρή Χαλικιά, που έλαβε χώρα χθες το πρωί.

Η παράδοση –παραλαβή έγινε σε θετικό κλίμα, ενώ νωρίτερα προηγήθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση των δύο ανδρών, όπου ο κ. Χαλικιάς ευχήθηκε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ από τη πλευρά του ο κ. Κτενάς ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη και ευχήθηκε μια εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της Λευκάδας.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, μετά το τέλος της τελετής δήλωσε: «Το Ιόνιο είναι η θάλασσα που μας ενώνει και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι το κοινό μας σπίτι. Ευχαριστώ θερμά την νέα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Ρόδη Κράτσα, για την εμπιστοσύνη.

Τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας μεγιστοποιούν την ευθύνη μου, απέναντι στη δημοτική αρχή, τους φορείς και τους πολίτες του νησιού μας. Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους. Θα συνεργαστώ με κάθε υγιή δύναμη του τόπου μας, ώστε η Λευκάδα μας να βαδίσει στο αύριο».

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25627 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.