Ανδρέας Κτενάς: «Η οδική ασφάλεια και η βελτίωση της καθημερινότητας βασικές μας προτεραιότητες»


Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Η οδική ασφάλεια και η βελτίωση της καθημερινότητας βασικές μας προτεραιότητες» – Και νέες παρεμβάσεις συντήρησης στο οδικό δίκτυο από τα συνεργεία της Π.Ε. Λευκάδας

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Λευκάδας για τον καθαρισμό τάφρων και την κοπή της αυτοφυούς βλάστησης εκατέρωθεν του δρόμου, από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λευκάδας.

«Με όσα μέσα διαθέτουμε υλοποιούμε παρεμβάσεις απαραίτητες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας. Η οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας είναι βασική μας προτεραιότητα» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και συμπλήρωσε: «Ενόψει και της χειμερινής περιόδου, έχουμε δώσει προβάδισμα στον καθαρισμό των παρόδιων τάφρων και στο κόψιμο των χόρτων στις πλευρές του δρόμου, τα οποία δυσχεραίνουν την ορατότητα των οδηγών και εμποδίζουν την απορροή των ομβρίων.».

Την εβδομάδα αυτή υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις στην Επαρχιακή Οδό Λευκάδας-Βασιλικής, από το Βλυχό μέχρι το Νυδρί, και από το Νυδρί μέχρι το Ionian Blue. Υπενθυμίζεται ότι, την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν προηγηθεί ανάλογες παρεμβάσεις στην Ε.Ο. Λευκάδας-Βασιλικής, από τη διαταύρωση Σύβρου έως Βλυχό.

About Ομάδα Σύνταξης 28426 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.