Ανάπλαση παρτεριών στην οδό Γολέμη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάπλαση παρτεριών στην οδό Γολέμη

Με την συνεργασία του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πραγματοποιούνται εργασίες ανάπλασης επί του πεζοδρομίου της οδού Γολέμη σύμφωνα με την μελέτη της υπηρεσίας πρασίνου. Πρόκειται για αφαίρεση ακατάλληλων φυτών (γιούκα κλπ) και προσβεβλημένων κωνοφόρων, τα οποία αντικαθιστούνται με κατάλληλα για το χώρο ανθεκτικά είδη, που θα προσδώσουν την αναγκαία ομοιομορφία στα παρτέρια, επιπροσθέτως θα καλυφθούν και οι κενές θέσεις με νέα δέντρα. Όσοι δημότες ενδιαφέρονται για τα φυτά που αφαιρέθηκαν, θα διατεθούν μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία, από σήμερα έως και τη Δευτέρα 21/10/19. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2645360535.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24093 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.