Ανακοίνωση υποψήφιου βουλευτή Κων/νου Δρακονταειδή


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 υποψηφίου βουλευτή Λευκάδας

του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Κωνσταντίνου Δρακονταειδή

Πριν από 4,5 χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της Αριστεράς, ανέλαβε τη χώρα χρεοκοπημένη με μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε κρίση και φτωχοποίηση. Αγωνιστήκαμε, για τη χώρα και τους πολίτες της, δίνοντας μια πολύ δύσκολη μάχη και καταφέραμε να την παραδώσουμε με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και τους πολίτες να ανακτούν την αξιοπρέπειά τους.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία όχι μόνο δεν υπέστη στρατηγική ήττα, όπως επιδίωκε η γνωστή ετερόκλητη πολιτική «συμμαχία», αντίθετα καθιερώνεται πλέον ως ο κύριος, αδιαμφισβήτητος και πολύ ισχυρός αριστερός πόλος απέναντι στη νεοφιλελεύθερη Ν. Δ. Ένας πόλος στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας, προστασίας όλων των σημαντικών κατακτήσεων της 4ετούς αριστερής διακυβέρνησης και εγγύησης για αγώνες στο ενδεχόμενο ρεβανσισμού και εκδικητικότητας από τη Δεξιά.

Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά.

Συγχαίρω και ευχαριστώ τις συνυποψήφιές μου, Ζέτα Κατωπόδη και Τέτα Σταύρακα, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λευκάδας για την συλλογική προσπάθεια και τη συμβολή όλων στην αύξηση, κατά πέντε μονάδες, του εκλογικού ποσοστού μας στη Λευκάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που μας στήριξαν προσερχόμενοι  στις κάλπες και συνειδητά μας κατέστησαν τη μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής – προοδευτικής παράταξης.

Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς τους περίπου 1.600 πολίτες που με τίμησαν με την επιλογή τους και δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών, τιμώντας την ψήφο τους και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τον τόπο μας και τις ανάγκες των πολλών.

Προχωράμε με σιγουριά, δύναμη, ωριμότητα και εμπειρία στη συνάντηση με τους χιλιάδες πολίτες της Λευκάδας που μας εμπιστεύθηκαν, για να γίνουν από συνοδοιπόροι, συμμέτοχοι στην προσπάθεια για τη μεγάλη προοδευτική, ριζοσπαστική, δημοκρατική παράταξη.

Παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας, για το παρόν και το μέλλον του.

 

Λευκάδα, 9 Ιουλίου 2019

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.