Ανακοίνωση της ΕΑΥΛ Λευκάδας για τη σύλληψη παράτυπων μεταναστών..


Οι συνάδελφοι και περισσότερο το κατώτερο αστυνομικό προσωπικό κλήθηκαν για ακόμα φορά σε διάστημα ενός μήνα (10-11/10/2020 και 12/11/202) να αντιμετωπίσουν το μείζον πρόβλημα της παράτυπης μετανάστευσης το οποίο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στο Ν Λευκάδας τα τελευταία δύο χρόνια ως σημείο εξόδου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έχει επισημανθεί στο παρελθόν με το υπ΄αριθμ. 192/2019 από 02/12/2019 έγγραφό μας προς Δ.Α Λευκάδας-ΠΟΑΣΥ και το υπ΄αριθμ. 194/2019 από 21/12/2019 έγγραφό μας προς το Δήμαρχο Ν. Λευκάδας η αναγκαιότητα ανεύρεσης λύσεων απέναντι στο συγκεκριμένο πρόβλημα  που αφορά όλη την κοινωνία της Λευκάδας και δυστυχώς για πολλοστή φορά το επωμίζονται λίγοι.

–  Παρόλο που  γνωρίζετε την αναγκαιότητα και επικινδυνότητα για την υγεία μας της καταστάσεως αυτής ποια είναι η λύση – σχέδιο αντιμετώπισης της εν λόγω κατάστασης?

–    Γιατί  δεν έχει υπάρξει κατάλληλη ενημέρωση του κατώτερου αστυνομικού προσωπικού της πρόσφατης συνάντησης για την αντιμετώπιση περιστατικών διακίνησης μεταναστών της  Δ.Α Λευκάδας με αρμόδιους φορείς στην  Π.Ε Λευκάδας?-   Γιατί δεν κλήθηκε το σωματείο μας στη συνάντηση ως θεσμός εκπροσώπησης των κατωτέρων που γνωρίζει άμεσα το πρόβλημα και έχει καθημερινή τριβή?
Δώστε λύση επιτέλους οργανώνοντας όπως σε άλλους Νομούς της χώρας μας χώρους κατάλληλους για την φύλαξη των παράτυπων μεταναστών  με εξοπλισμό που να διευκολύνει το έργο των αστυνομικών ,  τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (TEST COVID, και άλλες μολυσματικές ασθένειες) και τέλος ενίσχυση του Γραφείου Αλλοδαπών ώστε να αντιμετωπίζονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα παρόμοιες καταστάσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

About Ομάδα Σύνταξης 28383 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.