Ανακοίνωση Κωνσταντίνου Δρακονταειδή για το εκλογικό αποτέλεσμα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

το τελικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών για τον Δήμο μας και η τρίτη θέση του συνδυασμού μας, σας είναι ήδη γνωστό.

Σεβόμαστε απόλυτα το αποτέλεσμα και την ετυμηγορία των πολιτών και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ».

Η μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» (18 ψήφοι) και το γεγονός ότι, όπως διαπιστώθηκε, πολλά ψηφοδέλτια του δικού μας συνδυασμού χαρακτηρίστηκαν ως ΑΚΥΡΑ, μας υποχρεώνει εκ των πραγμάτων να ζητήσουμε από το Πρωτοδικείο τον επανέλεγχο όλων αυτών των ΑΚΥΡΩΝ ψηφοδελτίων. Αποτελεί ηθική υποχρέωση και για τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους ώστε το αποτέλεσμα να είναι διασφαλισμένο και απαλλαγμένο από ενδεχόμενο λάθος.

Λευκάδα 27 Μαΐου 2019

Από τη Δημοτική Κίνηση «Όλοι για τη Λευκάδα»

About Ομάδα Σύνταξης 28530 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

  1. Το εκλογικο μπλοκ ψηφοφόρων Δρακονταειδή να ρίξει στον β γύρο σταυρό στον Καλό.

  2. Επανακαταμέτρηση είναι εκτός κοινωνικής συγκυρίας και κοινωνικού ενδιαφέροντος. says:

    Το ιδεολογικό υπόβαθρο του συνδυασμού Δρακονταειδή είναι εκτος στοχευσεων του κοινωνικού σώματος που στράφηκε στο κέντρο βς μεσαία τάξη.
    Και αν δεν καταπινιστηκε ο συνδυασμός Δρακονταειδή είναι γιατί ήταν περισσότερο κεντρώος απ ότι η εφαρμοστική κυβερνητική ιδεολιγία ώς πρακτική.
    Η επανακαταμέτρηση πιυ ζητά ο συνδυασμός είναι εκτός κοινωνικής στοχεύσεως και σναγκαίας συγκυρίας και έτσι και υπονοεί και απειρία διαχειρισμού της μη επιτυχίας.

  3. Η συνάφεια του συνδυασμού Δρακονταειδή με την πραγματικότητα είναι να ενισχύσει συνδυασμό Καλού. Αυο σημαίνει ότι θα έχει αντιληφθι την κοινωνική ιδεολογική αναγκαιότητα της εποχής και παραπέρα. Δηλαδή πλησιάζοντας στο κέντρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.