Ανακοίνωση Κέντρου Κοινότητας για το Πρόγραμμα Work & Holiday Visa


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε ότι, η Γενική Γραμματεία Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ. με την 173264/Κ3/2019 Πρόσκληση καλεί τους νέους  που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα  ΄΄ Work & Holiday Visa ΄΄ να υποβάλουν αιτήσεις. Τα Ο πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή σ’εκείνους που έχουν ολοκληρώσει τα πρώτα δυο έτη σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να αποκτήσουν τη ΄΄ Work & Holiday Visa ΄΄ και να διαμείνουν στην Αυστραλία για 12 μήνες με σκοπό την αναψυχή ή την εργασία.  Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα καθορίζονται στο αρθρ. 1 του νόμου 4353/2015 (ΦΕΚ 173 Α΄ ) και στην αριθ. 212712/05.12.2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄4488).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα : https://www.mfa.gr/australia/en/greece-and-australia/work-and-holiday-visa.html και για την έκδοση της αποστολής – βεβαίωσης από το Αυτοτελές Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων : neagenia.int@minedu.gov.gr.

 

 

 

Από το Κέντρο Κοινότητας

                                                                        Δήμου Λευκάδας

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24647 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.