Ανακοίνωση και τους Πίνακες Δικαιούχων για τις Εργασίες Πεδίου σχετικά με τη Μελέτη Επαναχωροθέτησης.


ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

 

 

Στα πλαίσια της διαδικασίας επαναπροσδιορισμού θέσης και ορίων γεωτεμαχίων που βρίσκονται εντός συγκεκριμένων Κτηματολογικών Ενοτήτων των ΟΤΑ Αλεξάνδρου, Απόλπαινας, Καρυάς, Καρυωτών, Κατούνας, Λευκάδας, Σφακιωτών και Τσουκαλάδων, προγραμματίζεται – καιρού επιτρέποντος – να ξεκινήσουν οι εργασίες υπαίθρου τη Δευτέρα 15/4/2019 με αφετηρία τον ΟΤΑ Τσουκαλάδων.

 

Ο Ανάδοχος ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των οποίων τα γεωτεμάχια βρίσκονται σε αυτές τις Κτηματολογικές Ενότητες ότι θα διεξαχθούν οι εργασίες υπαίθρου. Πρόκειται για ένα απαραίτητο και πολύ σημαντικό στάδιο της Μελέτης, κατά το οποίο ο Ανάδοχος, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, προβαίνει σε μετρήσεις – αυτοψίες των ορίων των γεωτεμαχίων, που ανήκουν σε συγκεκριμένες Κτηματολογικές Ενότητες των προαναφερόμενων ΟΤΑ.

 

Για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, σχετικοί πίνακες στους οποίους θα αναγράφονται τα στοιχεία των ιδιοκτητών, καθώς και οι ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων εργασιών υπαίθρου, θα αναρτηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Λαζαράτων Λευκάδας, στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο, στο Δημαρχείο Λευκάδας, στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσουκαλάδων (τέως Δημαρχείο), καθώς και διαδικτυακά (www.lefkada.gov.gr, www.dmes.gr, www.aromalefkadas.gr, www.mylefkada.gr, www.kolivas.de, www.lefkadapress.gr, www.lefkadatoday.gr).

 

Σημειώνεται ότι η παρουσία των ιδιοκτητών, τυχόν συνιδιοκτητών και των ομόρων ιδιοκτητών είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια των μετρήσεων – αυτοψιών, προκειμένου να υποδείξουν τα όρια των γεωτεμαχίων τους. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες και οι όμοροι θα πρέπει να υπογράψουν επί του εντύπου αυτοψίας που θα συντάσσουν οι Μηχανικοί, ότι αποδέχονται τα κοινά όρια των γεωτεμαχίων τους, τα οποία και θα οριστικοποιηθούν μετά το πέρας της Μελέτης.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Λαζαράτων (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 16:00) στα τηλέφωνα 26450-61298 και 693-2412280.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ_ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ_340263702 ΠΙΝΑΚΑΣ_ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ_340263705 ΠΙΝΑΚΑΣ_ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ_340370605 ΠΙΝΑΚΑΣ_ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ_340370608 ΠΙΝΑΚΑΣ_ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ_340370805

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.