Ανακοίνωση για το κοινωνικό τιμολόγιο ‘Υδρευσης-Αποχέτευσης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 

Σύμφωνα με την αριθμ. 358/21-11-2014 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ψηφίσθηκε η εφαρμογή του Κοινωνικού Τιμολογίου Ύδρευσης-Αποχέτευσης στον Δήμο Λευκάδας, τα εισοδηματικά κριτήρια (δικαιολογητικά) που το διέπουν θα πρέπει να βεβαιώνονται κάθε νέο έτος.

Για το λόγο αυτό και έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, παρακαλούνται οι υπόχρεοι (ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές) των λογαριασμών ύδρευσης που δικαιούνται το κοινωνικό τιμολόγιο ύδρευσης – αποχέτευσης να καταθέσουν εκ νέου δικαιολογητικά για να ανανεώσουν την ένταξή τους σε αυτό.

Σε διαφορετική περίπτωση θα διακόπτεται η παροχή του Κοινωνικού Τιμολογίου και χωρίς άλλη ειδοποίηση οι υπόχρεοι θα μεταβαίνουν αυτόματα στο τιμολόγιο της παροχής που υπήρχε προ της ένταξης.

 

 

 

                Από το Γραφείο

Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δ. Λευκάδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25611 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.