Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος των ζώων. Κάποιοι ανεγκέφαλοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι φαρμακώνουν αθώες ψυχές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο Κυνηγετικός σύλλογος Λευκάδας καταδικάζει τις απάνθρωπες αυτές ενέργειες εις βάρος των ζώων και των πιστών τους φίλων των σκυλιών τους. Με ομάδα εθελοντών κυνηγών και των δύο ομοσπονδιακών θηροφυλάκων Ρομποτή Σπυρίδωνα και Κακλαμάνη Αθανάσιο, περιπολούν μέρα και νύχτα σε ομάδες σε όλο το νησί της Λευκάδας μήπως και καταφέρουν και βρούν τους ασυνείδητους που φαρμακώνουν τα αθώα πλάσματα.

Το έγκλημα της παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων είναι απερίφραστα καταδικαστέο. Η γενικότερη εγρήγορση και η άμεση συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων είναι απαραίτητες προυποθέσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση του θλιβερού αυτού φαινομένου.

Για το Δ.Σ του Κυνηγετικού συλλόγου Λευκάδας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΟΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20617 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.