Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία του ΔΣ του ΑΟ Απόλλων Βουβοποτάμου


Σαν διοίκηση του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ θέλουμε να εκφράσουμε κάποια παράπονα για τον προγραμματισμένο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΑΔΑ 2004 την Κυριακή 8/3.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η αντίπαλη ομάδα δεν κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς κανείς να γνωρίζει το λόγο και όσες προσπάθειες έγιναν για κάποια επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο του συλλόγου δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Μπορούμε να κατανοήσουμε τους λόγους, είτε αγωνιστικούς είτε οικονομικούς για τους οποίους ένα ερασιτεχνικό σωματείο αδυνατεί να κατέβει σ΄ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Άλλωστε όλα τα σωματεία αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα καθημερινά στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εκείνο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε όμως είναι γιατί δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση προς το σωματείο μας ώστε να γνωρίζαμε εκ των προτέρων τι θα γίνει. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι επιβαρυνθήκαμε με τα έξοδά του εντός έδρας αγώνα που τελικά δεν έγινε. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων μας είναι ερασιτέχνες και αφήνουν συχνά τις δουλειές τους ή αφιερώνουν την Κυριακή που έχουν για ξεκούραση για να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι νομίζουμε αδικία να «στήνονται» στο γήπεδο και να περιμένουν άσκοπα και χωρίς να γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο που είναι πολύτιμος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Τέλος πιστεύουμε ότι το γεγονός να μη κατεβαίνουν οι ομάδες στα εκτός έδρας παιχνίδια προς το τέλος του πρωταθλήματος υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο το ήδη υποβαθμισμένο από την πολιτεία ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι με την ανακοίνωση μας αυτή δεν θέλουμε να καταφερθούμε εναντίον του σωματείου της Φιλιππιάδας με το οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια. Απλά θέλουμε να επισημάνουμε ένα αρνητικό γεγονός που έχει συμβεί αρκετές φορές μέχρι τώρα και σίγουρα θα συμβεί και στο μέλλον αν δεν βρεθεί κάποια λύση.

Τόσο η πολιτεία, η ΕΠΣ, όσο και τα σωματεία και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουν να δείξουν συνέπεια σε κάποια θέματα αν θέλουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αναπνεύσει και να μείνει ζωντανό. Από εμάς εξαρτάται.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΟΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ

About Ομάδα Σύνταξης 27426 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.