Αλληλεγγύη: Η λέξη κλειδί μεταξύ των Δήμων Λευκάδας – Ξηρόμερου και Ακτίου-Βόνιτσας.


Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της αναγνώρισης της αναγκαιότητας για την εύρυθμη αντιμετώπιση της καθημερινότητας στον δήμο Ξηρόμερου, ο δήμος μας, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συμφώνησε, και κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Ξηρόμερου, κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, παρέχει για διάστημα δύο μηνών, δύο απορριμματοφόρα για την κάλυψη των αναγκών του.

Η προστασία της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση πόρων δεν έχει γεωγραφικά όρια, δεν έχει περιορισμούς και προσκόμματα.

Ο δήμος Ξηρόμερου έως σήμερα απέδειξε τόσο με την συνέργεια του στη διαχείριση των απορριμμάτων, όσο και στις παρεμβάσεις μας για την εξυπηρέτηση των μικρών νησιών μας, Κάλαμου και Καστού, ότι συμπαραστέκεται στις ανάγκες του Δήμου μας και συνδράμει όταν χρειάζεται.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.