Αλέξανδρος Βερροιώτης στον Prisma 91,6: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου εφαρμόζει την Κυβερνητική προπαγάνδα για την Υγεία.

Σήμερα, στις 7 μ.μ., μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, πραγματοποιείται το πανηπειρωτικό συλλαλητήριο για το λαϊκό δικαίωμα στην Υγεία, το οποίο συνδιοργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα Ιωαννίνων, Αρτας, Λευκάδας, Θεσπρωτίας και Αγρινίου και τα Σωματεία Εργαζομένων Νοσοκομείων Πρέβεζας, Λευκάδας, Κέρκυρας, Προνοιακών Ιδρυμάτων Ηπείρου, Ιδιωτικής Υγείας Ιωαννίνων και Φαρμακοϋπαλλήλων Ιωαννίνων.
Το ίδιο το πανηπειρωτικό συλλαλητήριο αποτελεί συνέχεια και κορύφωση μιας σειράς πρωτοβουλιών και αγωνιστικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες από το εργατικό – λαϊκό κίνημα στην περιοχή.
Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας Αλέξανδρος Βερροιώτης, λέγοντας ότι το συλλαλητήριο σκοπεύει στο να αυξηθεί η πάλη στα προβλήματα υγείας και δεν είναι απλά ένα συνδικαλιστικό τουρισμό, όπως κάποιες άλλες οργανώσεις κάνουν, κάνοντας φθηνή αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, ωστόσο τους έχουν συμμάχους για να κρύβουν την υπαρκτή αιτία όλων των προβλημάτων που βλέπουμε στην Υγεία.
Στο ερώτημα αν η κατάσταση θα βελτιωθεί σε τοπικό επίπεδο με την ολοκλήρωση του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας, είπε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα για τον κόσμο της Λευκάδας και της γύρω περιοχής, για τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία.
Επίσης αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο σήμερα με τις οργανικές θέσεις του νοσοκομείου να είναι για 45 άτομα και υπηρετούνται οι 17..
Για νοσηλευτικό προσωπικό οι οργανικές θέσεις είναι 127 και υπηρετούνται 90…
Επίσης ανέφερε ότι το Κέντρο Υγείας Βασιλικής πολλές μέρες μένει χωρίς γιατρό, με τους κατοίκους της Νότιας Λευκάδας να μην έχουν που να στραφούν αν συμβεί κάτι.
Ο ίδιος αναφερόμενος και στην συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ .Μίχα, τους είπε ότι το νοσοκομείο 120 κλινών είναι μεγάλο, κρύβοντας ότι δομές του θα δοθούν σε ιδιώτες, για να περάσουν το πρόγραμμα του Ιατρικού τουρισμού, πέφτοντας πολλοί συμπολίτες μας στην αυταπάτη ότι αυτό το ωραίο Νοσοκομείο θα είναι δικό τους.
Όσον αφορά τις προσλήψεις για την στελέχωση του Νοσοκομείου, είπε ότι από τις 4.500 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού το Νοσοκομείο πήρε μόλις επτά άτομα νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και από τις τέσσερις προσλήψεις μόνιμων γιατρών, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, υπάρχουν πιθανότητες τις θέσεις να τις πάρουν επικουρικοί που ήδη δουλεύουν στο νοσοκομείο.
Ο κύριος Διοικητής ξέρει πολύ καλά να περνάει την προπαγάνδα της κυβέρνησης, ότι έχουμε Μνημόνια, μας κόβουν χρηματοδότηση, προσπαθούμε να βρούμε μια διέξοδο που θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.
Δηλαδή αν μείνουμε για παράδειγμα με δέκα ευρώ θα μείνουμε με αυτά; Δεν θα διεκδικήσουμε παραπάνω;

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20617 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.