Ακούστε το δημοτικό συμβούλιο….ON DEMAND


Ανεβάζουμε το ηχητικό του δημοτικού συμβουλίου. Δυστυχώς οι πρώτες ώρες ήταν προβληματικές εξαιτίας του προβλήματος ίντερνετ του Διοικητηρίου.

Πραγματικά είναι αδιανόητο για το 2019 να μην μπορεί να υπάρξει μια ικανοποιητική ταχύτητα για την μετάδοση μιας απλής μετάδοσης.

Αναρρωτιόμαστε οι υπέυθυνοι του Δήμου-Περιφέρειας  που γνωρίζουν τόσα χρόνια ότι το δημοτικό συμβούλιο μεταδίδεται από το 2013 δεν μπορούν να εξασφαλίσουν μια ικανοποιητική ταχύτητα για την ενημέρωση των συμπολιτών μας που παρακολουθούν με ενδιαφέρον ζητήματα που αφορούν την Λευκάδα;

Θερμές ευχαριστίες στον Νίκο Ζαβιτσάνο που χωρίς να είναι υπέυθυνος μας εξυπηρετεί κάνοντας πρόβα να δούμε πια πρίζα έχει οριακό ίντερνετ για να εξυπηρετηθεί η μετάδοση που βελτιώνεται περίπου μετά τις οκτώ.

Από όσο γνωρίζουμε οι  δήμοι παίρνουν 100αρα γραμμή  από την σύζευξη του ΟΤΕ  μέσω οπτικής ίνας.

Επιτέλους ας διευκολύνουν κάποιοι το γεγονός ότι οφείλουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, δεν μας κάνουν χάρη είναι υποχρέωση τους.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός γνωρίζει το πρόβλημα και αναμένουμε σύντομα να μας απαλλάξει από την αγωνία αν σε κάθε δημοτικό συμβούλιο θα συνδεθούμε.

ΥΓ. Και επιτέλους βάλτε το κινητό σας στο αθόρυβο. Σεβαστείτε τους πολίτες που ακούν..

Παναγιώτης Κουνιάκης

About Ομάδα Σύνταξης 27527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.