Αιχμηρή ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων για τα ογκώδη απορίμματα


Κύριοι συνάδελφοι και πολίτες του τόπου

Παρά τις συνεχόμενες συστάσεις εκ μέρους του Δήμου και της Ένωσης Ξενοδόχων συνεχίζεται το φαινόμενο να ρίπτουμε τα ογκώδη απορρίμματα επάνω στο οδόστρωμα σε δημοτικούς δρόμους, κενά αγροτεμάχια και γενικός σε κάθε χώρο φυσικό που είναι ελεύθερος.

Αυτό δεν είναι παράβαση.

Είναι δημόσια επίδειξη κτηνώδους εγωκεντρισμού, χυδαίας αδιαφορίας για τους συνανθρώπους, βάναυση κακουργία και παιδεμός όσων με κόπο και χρήμα προσπαθούν να ανεβάσουν το τουριστικό επίπεδο του τόπου.

Το να δηλώνουμε με την κωμική σιγουριά του επαρχιώτη «ανήκομεν εις την Δύσειν» κατάντησε γελοίο.

Συνεχίζουμε να σωζόμαστε και να βιοποριζόμαστε λόγο της απαράμιλλης ομορφιάς του φυσικού μας περιβάλλοντος. Μην συντονιζόμαστε με την σύνολη πολιτική α-φασία.

Μην ατιμάζουμε και βιάζουμε το κάλλος της ελληνικής γης και θάλασσας στο βωμό της «βιομηχανίας» του κιτσαριού.

Είναι ανυπόφορη οδύνη ο βανδαλισμός του τουριστικού μας προϊόντος.

Δεν είναι ηθικολογική πρόταση τα παραπάνω ούτε ιδεολογικό ευχολόγιο. Είναι πρόταση πολιτικής τουρισμού απολύτως συγκεκριμένη και ρεαλιστικά εφικτή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΡΜΟΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26176 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

  1. Κάθε καλοκαίρι καφετέριες και μπαρ επιβαρύνουν την κατάστασή σε πολύ μεγάλο βαθμό προσφέροντας εμφιαλωμένο νερό.Έτσι έχουμε το φαινόμενο σε κάθε καφέ να προσφέρουν εμφιαλομένα!Είναι η εύκολη λύση της κονόμας και φυσικά της αδιαφορίας.Αντί να προμηθεύσουν τα καταστήματα τούς με ειδικά φίλτρα να δείξουν το καλό παράδειγμα,πιάνουν στασίδι και μας ζαλίζουν τον έρωτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.