Αγωνία και αγανάκτηση στην συνάντηση για τα ανεπιτήρητα στην Καρυά..


Με συμμετοχή πολλών κατοίκων πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για τα ανεπιτήρητα ζώα μια κατάσταση εκρηκτική για την ορεινή Λευκάδα.

Οι κάτοικοι δεν έκρυψαν την οργή τους για ένα πρόβλημα που παραμένει για δεκαετίες, ενώ δεν έλειψαν οι αγανακτισμένοι συμπολίτες μας που έχουν δει την περιουσία τους να καταστρέφεται από αυτή την κατάσταση.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,  ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, έκανε λόγο για δικαιολογημένη αγανάκτηση, ενώ όπως συμπλήρωσε για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα της δημοτικής αρχής.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26151 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Κάποιοι πρέπει να αποδείξουν τι σημαίνει κρατική νομιμότητα στα όρια στα άκρα.
    Και αν δεν γίνει αυτό , τότε κάποια μέρα κάποιος με το έτσι θέλω θα διώξει τους ανθρώπους από τις εστίες τους.
    Το 1965 ένας κάποιος χάλκευε συνωμοσίες στον Έβρο ( το φώναζαν όλοι στον τύπο της εποχής και μές στην βουλή ). Αλλά κανένας δεν έκανε τίποτα.
    Ώς που σε λίγο χρόνο αυτός ο ένας έδεσε χειροπόδαρο 10 εκατομμύρια πληθυσμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.