Άγνωστο αν θα συνεχιστεί η χρηματοδότηση του έργου Άκτιο – Αμβρακία


O πρόεδρος των εργαζομένων στο έργο Άκτιο Αμβρακία Γιώργος Πάντης,  μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Μιχάλη Μίχο και τον Χάρη Τσάντη σχετικά με τη διακοπή έργου Άκτιο – Αμβρακία. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Πάντης είχε μιλήσει προ ημερών στον Prisma 95,1, αναφερόμενος στους απλήρωτους εργαζόμενους και εκδηλώνοντας την αγωνία του, μη γνωρίζοντας αν θα συνεχίσει η χρηματοδότηση του έργου και οι 220 οικογένειες τελικά βρεθούν στο δρόμο. Δείτε εδώ

Ο πρόεδρος σήμερα, ανέφερε ότι την παρούσα χρονική στιγμή υπάρχουν καινούρια δεδομένα, «μιλήσαμε με το υπουργείο και μας ενημέρωσε ότι οι πιστοποιήσεις που εκκρεμούσαν προς την κοινοπραξία υπογράφτηκαν, ενώ συγχρόνως την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές και θα πάρουμε πίσω τα δεδουλευμένα μας», τόνισε και σχολίασε ότι «έχουμε τις επιφυλάξεις μας, γιατί τέτοιες δηλώσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν χωρίς αντίκρισμα».

«Παρόλα αυτά είναι άγνωστο αν θα συνεχιστεί η χρηματοδότηση του έργου, ώστε οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν το επόμενο πρωί τις εργασίες τους», δήλωσε ο κ. Πάντης και πρόσθεσε, «αν το έργο δεν μπορεί να συνεχιστεί, πάλι σε ένα μηνά θα είμαστε στην ίδια θέση. Πρέπει να βρούμε μια μόνιμη λύση».

About Ομάδα Σύνταξης 27866 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.