Άγγιξαν τις καρδιές όλων των Λευκαδιτών οι «Αναμνήσεις» της 2ης Έκθεσης Ζωγράφων της Λευκάδας


Άγγιξαν τις καρδίες όλων των Λευκαδιτών οι «Αναμνήσεις» της 2ης Έκθεσης Ζωγράφων της Λευκάδας
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τόσο ζωγράφων όσο και  Λευκαδιτών που ήρθαν να δουν τα έργα ολοκληρώθηκε η 2η Έκθεση Ζωγράφων στην Λευκάδα. Η έκθεση έλαβε χώρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 155η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τον Δήμο Λευκάδας. Το θέμα της φετινής έκθεσης ήταν οι “ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ» και είναι πραγματικά συγκινητικό και  εντυπωσιακό συνάμα πόσες ωραίες αλλά και έντονες αναμνήσεις έχει προσκαλέσει ο μικρός μας τόπος οι οποίες μένουν χαραγμένες για πάντα μέσα μας και εκδηλώνονται μέσω του καμβά. Αποδεικνύεται άλλη μία φορά πως η Λευκάδα είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και καλλιέργειας και ο κόσμος με την μεγάλη προέλευσή του στην έκθεση το εκτίμησε ιδιαίτερα αυτό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» θέλει να ευχαριστήσει από καρδίας τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες που μας εμπιστεύθηκαν άλλη μια χρονιά τα έργα τους με την ευχή η συμμέτοχη τους στην έκθεση να αποτελέσει μια ωραία ανάμνηση. Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τον Δήμο Λευκάδας για την αγαστή συνεργασία που είχαμε καθ’όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 155η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, το Πνευματικό Κέντρο για την διάθεση της αίθουσας Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος” στην πλατεία Μαρκά και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την 2η Έκθεση Ζωγράφων στην Λευκάδα.
Εκ του ΔΣ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24131 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.