Αφιέρωμα στον Ελλ. Κινηματογράφο από το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “ΑΓΕΡΜΟΣ”


Πραγματοποιήθηκε στις 15-03-2019  αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο με τίτλο <<Σαν Παλιό Σινεμά>> από το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “ΑΓΕΡΜΟΣ”  στον χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου/Λυκείου Νυδριού. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση, η οποία και καταχειροκροτήθηκε στο τέλος. Μεταξύ των επισήμων ήταν ο δήμαρχος Λευκάδας κ.Δρακονταειδής, ο αντιδήμαρχος κ. Φίλιππας , ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Θερμός και ο πρόεδρος της κοινότητας του Νυδριού κ. Γαζής.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα τμήματα χορωδίας & θεατρικού του συλλόγου, καθώς και η School of Art της Αλεξάνδρας Μπούρας. Στο μπουζούκι ήταν ο Πολίτης Ευστάθιος και στο αρμόνιο η Σκιαδά Ζωή, η οποία ήταν υπεύθυνη επίσης και για την διδασκαλεία-ερμηνεία των τραγουδιών & της χορωδίας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης την είχε ο κ. Λογοθέτης Γεράσιμος.
Φωτογραφίες: Γαζής Μάριος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 337 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.