Αφιέρωμα στη Παγκόσμια ημέρα Ποίησης με θέμα: «Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες»


Καλούμε όσους/όσες γράφουν ποίηση να δηλώσουν συμμετοχή με ποίημα ( ή ποιήματά τους), το οποίο θα παρουσιάσουν οι ίδιοι/ες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης  (21 Μαρτίου 2019) στη Λευκάδα. Τους καλούμε επίσης, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν ένα ή και περισσότερα αντίτυπα, τα οποία θα δοθούν ως δώρο, σε διαδικασία κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ (Αθήνας), σε συνεργασία με το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Π.Κ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Η γενική θεματική, προσδιορισμένη από τον Κύκλο των Ποιητών είναι : Ποίηση, Φύση, Περιβάλλον. Ειδικά για τη Λευκάδα το θέμα μας είναι: «Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες» (Ποιητικό αφιέρωμα στις θάλασσες του νησιού μας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 697 55 800 45 (Βιβή Κοψιδά-Βρεττού) και 697 90 82 014 ή στα emailkopsidav@yahoo.gr και kopsidaanna@yahoo.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28461 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.