Αφιέρωμα στη Παγκόσμια ημέρα Ποίησης με θέμα: «Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες»


Καλούμε όσους/όσες γράφουν ποίηση να δηλώσουν συμμετοχή με ποίημα ( ή ποιήματά τους), το οποίο θα παρουσιάσουν οι ίδιοι/ες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης  (21 Μαρτίου 2019) στη Λευκάδα. Τους καλούμε επίσης, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν ένα ή και περισσότερα αντίτυπα, τα οποία θα δοθούν ως δώρο, σε διαδικασία κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ (Αθήνας), σε συνεργασία με το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Π.Κ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Η γενική θεματική, προσδιορισμένη από τον Κύκλο των Ποιητών είναι : Ποίηση, Φύση, Περιβάλλον. Ειδικά για τη Λευκάδα το θέμα μας είναι: «Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες» (Ποιητικό αφιέρωμα στις θάλασσες του νησιού μας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 697 55 800 45 (Βιβή Κοψιδά-Βρεττού) και 697 90 82 014 ή στα emailkopsidav@yahoo.gr και kopsidaanna@yahoo.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23750 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.