Αχιλλέας Ρίζος στον Prisma 91,6: Μεγάλη η αλληλεγγύη του κόσμου στους Πρόσφυγες που έχουν ανάγκη


Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου στις λίστες αναγκών των προσφύγων που φιλοξενούνται στο πρώην στρατόπεδο Πετροπουλάκη εξέφρασε μιλώντας στον Prisma  91,6 ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας  Ρίζος.

Ο ίδιος μάλιστα υπέδειξε στους πολίτες που θέλουν να αφήσουν το περίσσευμα της καρδιάς τους μέσα από προϊόντα πρώτης ανάγκης να επικοινωνούν με το Δήμο στο τηλέφωνο 2683 360600 ή να αφήνουν τις προσφορές τους στην είσοδο του στρατοπέδου Πετροπουλάκη στη Φιλιππιάδα.

Ο κύριος Ρίζος ανέφερε ότι σε αντίθεση με την Ειδομένη και άλλα κέντρα φιλοξενίας που η κατάσταση είναι έκρυθμη αυτό δε συμβαίνει στον δήμο Ζηρού και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.