Σουβλάκι: Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» – Πού αναμένεται να φτάσει η τιμή του

24 Σεπτεμβρίου | 10:58 πμ | 2021
Μοιραστείτε το:

Αυξήσεις που «καίνε» αναμένεται να φέρουν οι ανατιμήσεις διαφόρων των προϊόντων, στο σουβλάκι. Συγκεκριμένα, το κόστος για αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, αναμένεται να αυξηθεί κατά 20%.
Για το «πιτόγυρο», η τιμή από τα 2,30 αναμένεται να σκαρφαλώσει στα 2,90 ευρώ .

Ενώ παράλληλα, το καλαμάκι από 1,60 ευρώ θα κοστίζει 1,90. Όπως ανέφερε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο κ. Μπαϊρακτάρης, η ανατίμηση στα σουβλάκια αποτελεί πραγματικότητα, όσο και για όλα τα προϊόντα στο εστιατόριο.

«Γνωρίζουμε ότι σε κάθε ανατίμηση ο πελάτης δυσανασχετεί αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την αντιμετωπίσουμε», σχολίασε.

Πηγή: Flash.gr


Ροή Ειδήσεων

Ξ. Βεργίνης: “Δεν ανησυχώ για τα έργα που έχουν σταματήσει. Τα παρακολουθώ όπως με αυτά που έχουν απενταχτεί και θα έπρεπε να προβληματίσει όσους κάνουν σχόλια”

Την πρώτη αντίδραση είχαμε σήμερα από τον δήμαρχο Λευκάδας Ξενοφώντα Βεργίνη, αναφορικά με το σταμάτημα σημαντικών έργων στη Λευκάδα στον...

Σε κλίμα συγκίνησης παρουσία της Υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Λευκάδα οι εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Με κάθε λαμπρότητα  τελέστηκε  σήμερα στη Λευκάδα  η Δοξολογία  για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου  στον...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post