9 νέα οχήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας – Παρουσία του Θανάση Καββαδά στον αγιασμό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 29 Μαΐου 2020

 

9 νέα οχήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

– Παρουσία του Θανάση Καββαδά στον αγιασμό

 

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιερά Μονή Φανερωμένης από τον ηγούμενο αρχιμανδρίτη Πατέρα Νικηφόρο, για τα εννέα (9) νέα οχήματα που παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας. Ο αγιασμός έγινε παρουσία του Βουλευτή Ν.Λευκάδας κ. Αθανάσιου Καββαδά.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Γαβρίλης, ο Διοικητής της Τροχαίας, κ. Επαμεινώνδας Κατωπόδης, ο Διοικητής του Α.Τ. Ελλομένου, κ. Φίλιππος Σκληρός, ο Διοικητής του Α.Τ.Απολλωνίων, κ. Παναγιώτης Σάντας, και ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Μεγανησίου, κ. Γεώργιος Σοφούρης, και πολλά μέλη της Αστυνομίας.

Από τα 9 οχήματα, τα 7 είναι περιπολικά, το ένα ανακριτικό και ένα ακόμη με συμβατικές πινακίδες. Θα κατανεμηθούν και θα διατεθούν για την αστυνόμευση του συνόλου του νησιού, καθώς και του Μεγανησίου, το οποίο θα παραλάβει ένα όχημα.

Ο Βουλευτής χαιρέτησε την εκδήλωση και μετά το πέρας του αγιασμού δήλωσε:

«Σήμερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, εξοπλίστηκε με οχήματα, τα οποία εξασφαλίστηκαν με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, και που θα καταστήσουν το έργο της αστυνομίας στο νησί μας αποτελεσματικότερο αλλά και ασφαλέστερο.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί την Ελληνική Αστυνομία σύμμαχό της και θεματοφύλακα της δημοκρατίας, σέβεται και τιμά το έργο της και έχει στις πρώτες προτεραιότητες να συνδράμει και να διευκολύνει το έργο των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών με αυτοθυσία και υψηλή αίσθηση καθήκοντος.

Εύχομαι ο Θεός να τους έχει πάντα καλά και δεσμεύομαι να είμαι πάντα στο πλευρό τους με όλες μου τις δυνάμεις.»

 

About Ομάδα Σύνταξης 27512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.