4 νέες προσλήψεις Μόνιμων Ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας


Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λευκάδας ανακοινώνει στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων Υπηρεσιών Υγείας προς τους Πολίτες του νησιού, τέσσερις (4) νέες προσλήψεις Μόνιμων Ιατρών  στο Νοσοκομείο μας.

Πρόκειται για δύο (2) Καρδιολόγους (Επιμ.Α΄και Επιμ Β΄)  έναν (1) Παθολόγο Επιμ.Α΄ και έναν (1) Ακτινολόγο Επιμ.Β΄ που αναλαμβάνουν υπηρεσία μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ποτέ στο παρελθόν από την ίδρυση του ΕΣΥ δεν υπήρξαν τόσες προσλήψεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η σχεδιασμένη από το Υπουργείο Υγείας πολιτική που υλοποιούμε σαν Διοίκηση έχει σαν κύριο στόχο την ανόρθωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και την αντιμετώπιση των υγειονομικών αναγκών  του λαού.

Οι πολίτες της Λευκάδας δεν είναι αμνήμονες. Έτσι δεν μπορούν να ξεχάσουν  την κατάσταση που επικρατούσε μέχρι το 2015 όταν το Νοσοκομείο βρέθηκε στα πρόθυρα της λειτουργικής του κατάρρευσης. Συγκρίνουν και κρίνουν ποιά είναι η πολιτική  που στηρίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και ποιά είναι η πολιτική που το κατεδαφίζει.

 

Ο  Διοικητής του Νοσοκομείου

ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.