29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. στη Λευκάδα29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. στη Λευκάδα 

To Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.) διοργανώνει τη φετινή χρονιά στη Λευκάδα το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Ionian Blue.

Ο φορέας καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες  επιχειρήσεις- μέλη του να καλωσορίσουν τους συνέδρους που θα συμμετάσχουν και
να προσφέρουν εκπτώσεις κατά το διάστημα  που οι σύνεδροι θα βρίσκονται στο νησί μας(18-21 Οκτωβρίου), ως μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Οι σύνεδροι εκτιμάται ότι θα αγγίξουν τα 500 άτομα και θα φέρουν ειδική ένδειξη.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, θα πρέπει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου να δηλώσει συμμετοχή με το ποσοστό της έκπτωσης που θα προσφέρει, ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα που θα μοιραστεί στους συνέδρους.

Στην λίστα θα αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης, το είδος, η διεύθυνση του καταστήματος και το ποσοστό της έκπτωσης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Λευκάδας στο 2645022384 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.lefkadachamber@gmail.com μέχρι τις 12/10/2018.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.