11.735,00 € συγκεντρώθηκαν για το Γηροκομείο Λευκάδας στην «Φιλανθρωπική Βραδιά»


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ (ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  η ετήσια «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την συνέχιση της λειτουργίας του.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεόφιλος, καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους. Ιδιαιτέρως τόνισε την καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Ιεράς Μητροπόλεως για την πραγματοποίηση του έργου ανακαίνισης και επέκτασης του Γηροκομείου, ανακοινώνοντας ότι ήδη έχει υπογραφεί Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και του Γηροκομείου. Ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά για τις προσπάθειές τους στην πορεία ένταξης του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης.

Στη συνέχεια, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ίδρυμα ο ιδιοκτήτης του κτήματος «Γαρδέλη» κ. Σπυρίδων Σκληρός και η κυρία Φωτεινή Στράτου – Κατσαούνη.

Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι το καθαρό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης ανέρχεται στο ύψος των 11.735,00 €.

Ευχαριστεί όσους εθελοντικά εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: Το «ΚΤΗΜΑ ΓΑΡΔΕΛΗ», την εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε., την κα ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΧΡΙΣΤΙΑ που τίμησε με το τραγούδι της την εκδήλωση, το ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ της Ι. Μητροπόλεώς μας, την ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ που για τρίτη συνεχή χρονιά παρέχει κάθε τετράμηνο σημαντικές ποσότητες τροφίμων στο Ίδρυμα. Την Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την προβολή της εκδήλωσης. Το φωτογραφείο του κ. ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ που καλύπτει δωρεάν κάθε χρόνο φωτογραφικά την εκδήλωση. Την επιχείρηση «ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΕ» για την προσφορά αναψυκτικών. Τα αρτοποιεία «ΑΡΓΥΡΟΥ» και «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ». Το ζαχαροπλαστείο “IL SAPORΕ”. Τις κυρίες που έφτιαξαν τις πίτες και τις «ΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ». Τους ιδιώτες, τα καταστήματα, τις εταιρείες, τα φαρμακεία και τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και συγκεκριμένα τους: «ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ» ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΧΑΡ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ (ηλεκτρ. είδη) «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝΗΣ, ΑΦΟΙ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ βουλκανιζατέρ, ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΓΗ, “Μalphas steps” και «ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ» καταστήματα υποδημάτων, «ΜΠΑΖΑΡ», “La Finezza”, «ΜΙΚΥ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ «ΝΙΡΙΚΟΣ», «ΑΡΑΒΑΝΗ» και «ΣΑΝΤΑΣ» λευκά είδη, “noidinotte”, “Happy Feet”, “romeo + Juliet”, «ΟΣΤΡΙΑ», «μικρό», “butterfly”, «ΚΑΤΣΕΝΟΣ», ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Νυφικά-Βαπτιστικά», ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ (κρεοπωλείο),  “HONTOS CENTER”, «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ», «ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ», «ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ», «ΑΙΣΘΗΣΗ», «ΑΖΑΛΕΑ», «ΕΑΡ» “La Primavera”, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΩΧΙΑΝΟΣ, «ΕΙΚΟΝΑ» Μ. Κρητικός, το βιβλιοπωλείο Ν. ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗ, “CLEN MART”, “NATURA” και τα φαρμακεία: ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΡΙΑΡΑ,ΑΛΕΞ. ΚΟΛΥΒΑ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΡΣΑ, ΧΑΡ. ΚΑΒΒΑΔΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΝΔΩΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΑΡΑΒΑΝΗ, ΓΕΙΤΟΝΑ-ΒΕΡΥΚΕΙΟΥ, και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ. Επίσης τις: ΛΥΔΑ ΣΚΛΗΡΟΥ και ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ. Τέλος τα καταστήματα από το Νυδρί: «ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΑΖΗ» ηλεκτρικά, «ΣΚΕΡΤΣΟ», «ΜΑΤΙΝΑ», “PS”, «ΗΛΙΟΣ», «ΑΡΤΕΜΙΣ», «ΕΜΠΟΡΟΚΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ», ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΛΗ κομμωτήριο, ΘΕΟΔΩΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ, “Caramella”, ΑΡΜΑΤΑΣ, ΛΑΚΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ Σ.Μ., ΖΕΥΣ Σ.Μ., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΑΖΗΣ Σ.Μ., ΚΟΜΙΝΑΤΟΣ (ΚΑΒΑ), ΘΩΜΑΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ (ΛΑΔΙ), ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΛΑΔΙ)   ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους και εύχεται το 2017 να είναι ευλογημένο από το Θεό, γεμάτο υγεία και πρόοδο  για τον καθένα προσωπικά. Καλή Χρονιά !

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21704 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.