Μάκης Μελάς στον Prisma 91,6: “Εγκλωβισμένη η δημοτική αρχή στο θέμα των σκουπιδιών.”

14 Νοεμβρίου | 8:26 πμ | 2018
Μοιραστείτε το:
Τελευταία ανανέωση: November 14, 2018 8:33 am


Ροή Ειδήσεων

Γιώργος Φίλιππας στον Prisma 91,6:”Είναι ακόμα σε ισχύ η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου επί Δρακονταειδή για την υποθαλάσσια ζεύξη” Σχολιασμός επικαιρότητας!

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Γιώργος Φίλιππας σχολίασε τις τοπικές εξελίξεις στον Prisma 91.6 και το απογευματινό μαγκαζίνο. Απαντώντας  στο ερώτημα ότι...

Η πιο δυνατή ομάδα στην ενημέρωση
Παναγιώτης Κουνιάκης
Μιχάλης Μίχος
Χρήστος Τσούτσης
Βασίλης Ιωάννου
Χρήστος Ανεμοζάλης
Χάρης Τσάντης

Comments 1

  1. ΝΙΚΟΣ says:

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ 700 ΑΤΟΜΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ 4 ΑΤΟΜΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΖΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ 2 ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΜΕ ΤΑ 2 ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ 2300.00 ΕΥΡΩ.1.500.000 ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ,6.000.00 Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ,24000.00 ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015 ΣΑΠΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΒΑΡΔΑΝΙΑ.ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ,ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΟΡΙΖΑΝΕ,ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ “ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ” ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ)ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧ…Ε ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΡΥΔΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post