Όλοι θα είμαστε στο Santa Run Σάββατο 23 Δεκεμβρίου. Ο Σπύρος Μέσσήνης στον Prisma 91,6


Santa Run και Kids’ Santa Run – Σάββατο 23 Δεκεμβρίου – Ώρα 17:00 – Κεντρική Πλατεία Λευκάδας

Στις 23 Δεκεμβρίου, στις 5:00 το απόγευμα, η πόλη της Λευκάδας θα υποδεχθεί τους δρομείς-Αι Βασίληδες του Santa Run, τον Χριστουγεννιάτικο αγώνα του νησιού, που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά για παιδιά Δημοτικού και για πρώτη φορά και για ενήλικες.

Σκοπός του αγώνα είναι η προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της άσκησης που είναι ζητούμενο στις μέρες μας, μέσα σε γιορτινό, χριστουγεννιάτικο κλίμα, προωθώντας ταυτόχρονα την αξία της φιλανθρωπίας, αφού τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια 12χρονου κοριτσιού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο του νέου έτους.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, με την αρωγή του Δήμου Λευκάδας, του τμήματος Τροχαίας Λευκάδας και του Λιμεναρχείου Λευκάδας. Κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10€ στη διαδρομή των 2,5km και παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας Kids’ Santa Run 1000m  για παιδιά Δημοτικού, με συνδρομή 3€.

Ο αγώνας δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, οπότε δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση και τελική κατάταξη, θα απονεμηθούν μόνο αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Αφετηρία και τερματισμός και των δύο αγώνων θα είναι η Κεντρική Πλατεία Λευκάδας, όπου θα προσφέρεται ζεστή σοκολάτα ρόφημα για τα παιδιά και ζεστή σαγκρία για τους ενήλικες, συνοδούς και δρομείς.

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.