Ψηφίζουμε για την επιστροφή όλων των στοιχείων πολιτισμού στην Ελλάδα


Στις 11:15 μ.μ. Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, ο/η “ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ., μέσω του Avaaz.org” <avaaz@avaaz.org> έγραψε:

 

Ευχαριστούμε που συμμετείχες σ’αυτή την εκστρατεία στο Avaaz: Ψηφίσματα Πολιτών. Έχεις προστεθεί στη λίστα email του Avaaz. Το Avaaz συνήθως στέλνει περίπου ένα email την εβδομάδα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναλάβεις δράση πάνω σε ένα επείγον και επίκαιρο παγκόσμιο ζήτημα. Αν έλαβες αυτό το email κατά λάθος, ή αν θα προτιμούσες να μη λαμβάνεις emails απ’το Avaaz, πάτησε εδώ για να διαγραφείς ή στείλε ένα email στο unsubscribe@avaaz.org.

Σ’ευχαριστώ που υπέγραψες το ψήφισμα μου με τίτλο: Επιστροφή των ελληνικών στοιχείων πολιτισμού στη χώρα τους!

Κάθε υπογραφή δυναμώνει τη φωνή μας και την έκκληση μας για δράση. Στείλε το παρακάτω email σε φίλους και συγγενείς και δημοσίευσε το ψήφισμα στο Facebook σου:

Κάνε κλικ εδώ για να δημοσιεύσεις το ψήφισμα στο Facebook

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε,
ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ.


Δες παρακάτω το κείμενο του ψηφίσματος και προώθησέ το στους φίλους σου:

Επιστροφή των ελληνικών στοιχείων πολιτισμού στη χώρα τους

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία, πολιτιστικός φορέας με μέλη αντίστοιχους φορείς από κάθε νησί του Ιονίου Πελάγους (Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Κύθηρα), απευθύνεται σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, στο πνεύμα του αλληλοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης, της αλληλεγγύης των λαών, προκειμένου να στηριχτεί η προσπάθεια που έχει αναλάβει για την ανασύνθεση της ολοκληρωμένης εικόνας του ελληνικού πολιτισμού και την προβολή της πραγματικής συμβολής του στον πολιτισμό του πλανήτη.
Για αυτό ζητάμε τη βοήθειά σας, για να φτάσει σε κάθε άνθρωπο της γης το μήνυμά μας, για επιστροφή όλων των στοιχείων πολιτισμού στον τόπο της δημιουργίας τους. Προτεραιότητα βέβαια, δίνουμε στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα της Ακρόπολης, της πόλης της Αθήνας, για την ανάδειξη του πιο σημαντικού από όλα, του μοναδικού συμβόλου του παγκόσμιου πολιτισμού.
Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία διαβεβαιώνει την παγκόσμια κοινότητα ότι η Ελλάδα, διαθέτει την υποδομή (νεότευκτο μουσείο της Ακρόπολης κλπ), την επιστημονική κατάρτιση, την αγάπη και τη θέληση, για να διαφυλάξει ολόκληρη την πολιτισμική κληρονομιά της όπως αρμόζει και να εκπέμπει τα μηνύματα των πολιτισμικών αξιών αδιάκοπα, παντοτινά, με ειλικρίνεια, σαφήνεια και σεβασμό στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην απρόσκοπτη γνωριμία του με αυτά, διασφαλίζοντας τρόπους πρόσβασης.
Υπογράψτε για την επιστροφή όλων των στοιχείων πολιτισμού και κυρίως των γλυπτών του Παρθενώνα της Ακρόπολης, της πόλης της Αθήνας, στον τόπο της δημιουργίας τους.
https://secure.avaaz.org/el/petition/Oi_kyverniseis_ton_horon_poy_diathetoyn_ellinika_stoiheia_politismoy_Epistrofi_ton_ellinikon_stoiheion_politismoy_sti_ho/?tdmKKmb

Εστάλη απ’το Avaaz για λογαριασμό του ψηφίσματος που ξεκίνησε ο/η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ

Το Avaaz.org  είναι ένα παγκόσμιο κίνημα 44 εκατομμυρίων πολιτών που αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου διαμορφώνουν παγκόσμιες, πολιτικές αποφάσεις. (Η λέξη “Avaaz” σημαίνει “φωνή” ή “τραγούδι” σε πολλές γλώσσες.) Τα μέλη του Avaaz είναι από κάθε γωνιά του κόσμου. Η ομάδα μας δουλεύει από 18 χώρες, 6 ηπείρους και σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για μερικές απ’τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή ακολούθησε μας στο Facebook ή στο Twitter.

Αυτό το email στάλθηκε στο anna.alexandratou@yahoo.gr. Για ν’αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή τα στοιχεία σου, κάνε κλικ εδώ.

Αν δεν θέλεις να λαμβάνεις τέτοια μηνύματα κάνε κλικ εδώ για να διαγραφείς απ’τη λίστα.Για να επικοινωνήσεις μαζί μας, παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το email. Καλύτερα επικοινώνησε μαζί μας μέσω αυτής της σελίδας www.avaaz.org/en/contact ή πάρε μας τηλέφωνο στο +1-888-
922-8229 (ΗΠΑ).

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.