Χρήστος Παπαδόπουλος στον Prisma 91,6: Στόχος του αναπτυξιακού συνεδρίου είναι η κυβέρνηση να κάνει Μνημονιακό συνέταιρο την αυτοδιοίκηση.


Με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Όπως ανέφερε αυτό το διήμερο αποτελεί μια κυβερνητική φιέστα,  η οποία ξεδιπλώνεται και σε άλλες περιφέρειες της χώρας, καθώς σε αυτά τα διήμερα μετέχουν φορείς και γίνονται προτάσεις, ωστόσο δεν παίρνουν αποφάσεις και αυτό που μένει είναι η ομιλία του Πρωθυπουργού.

Ο ίδιος παρουσιάζει τα έργα ΕΣΠΑ που γίνονται στην περιοχή και αναπτύσσεται η νεομνημονιακή πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πως αυτή θα υλοποιηθεί.  Η κυβέρνηση προσπαθεί μέσα από αυτά τα 13 «λεγόμενα» , μνημονιακά συνέδρια ο κύριος Τσίπρας να κάνει συνέταιρο μνημονιακό και την αυτοδιοίκηση της χώρας και να την εντάξει στο μνημονιακό του πρόγραμμα.

Στην αναφορά του δημάρχου η οποία εκφράστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι είναι μια ευκαιρία στο αναπτυξιακό συνέδριο να ζητηθούν τα προβλήματα στο ΤΕΙ Λευκάδας, ανέφερε ότι το ΤΕΙ της Λευκάδας καταργείται για μνημονιακούς λόγους, καθώς οι προηγούμενες κυβερνήσεις με το σχέδιο «Αθηνά» το είχαν αποψιλώσει και τώρα έρχεται και τελειώνει.

Οι διαμαρτυρίες που υπάρχουν από τον νυν Βουλευτή και τον κυβερνητικό χώρο δεν έχουν κανένα νόημα, καθώς αυτό που γίνεται είναι ότι εφαρμόζεται το Μνημόνιο και πρέπει να μειωθούν τα κονδύλια, επακόλουθο μιας Μνημονιακής πολιτικής, οι φορείς μπορεί να διαμαρτυρηθούν, αλλά θα γίνει αυτό που θέλει το Μνημόνιο και οι δανειστές, καθώς είμαστε σε μια περίοδο που πληρείται η παροιμία «Πετάει ο γάιδαρος πετάει» και αυτό που εφαρμόζεται στην χώρα είναι οι επιθυμίες των δανειστών.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.