Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Πρέβεζα (100 φωτο)Την Πρέβεζα επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ Μητσοτάκης αρχικά πήγε περίπου στις 5 το απόγευμα στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, ενώ ακολούθως επισκέφθηκε την Ι.Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης όπου είχε σύντομη συνομιλία με την μητροπολίτη.

Στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, ενώ αμέσως μετά πήγε στο επιμελητήριο Πρέβεζας οπου είχε σύντομη συνομιλία με το ΔΣ του φορέα και έκλεισε με επίσκεψη στην Μαρίνα Κλεοπάτρα όπου οι κ Γιάννης και Βασίλης Τέφας τον ξενάγησαν στον χώρο.

Στις 8 θα ακολουθησει η κεντρική ομιλία στο κτήμα Τσουμάνη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Δείτε ακόμη:

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25605 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.